PP Balears

El PP d’Alcúdia critica la campanya de descomptes de l’Ajuntament perquè “no s’ha negociat amb els comerciants”

El Grup Popular Municipal denuncia que “la campanya no és exclusiva pels residents d’Alcúdia i es pot beneficiar qualsevol persona d’altre municipi”

Fina Linares es queixa que “la campanya s’encomani a la cambra de comerç suposant una despesa extra de 24.000 euros, mentre les anteriors les han fet des de l’àrea de comerç”

El Partit Popular d’Alcúdia critica que la campanya de bons de consum que ha anunciat l’Ajuntament no compte amb el suport de l’Associació de comerciants del municipi. La portaveu popular municipal, Fina Linares, assegura que “no estan d’acord amb l’import de la subvenció ja que bonifiquen 20 euros per cada 30 euros gastats”.

També denuncia que “la campanya no és exclusiva pels residents i es pot beneficiar qualsevol persona d’altre municipi”. “Hem rebut moltes queixes de veïnats perquè els 100.000 euros que es destinen a aquesta campanya surten dels doblers que els alcudiencs paguen dels seus imposts i no entenen per què es podran beneficiar ciutadans d’altres municipis quan, per exemple, a Inca, les campanyes per a incentivar el consum són només pels inquers, però, nosaltres ho donam a tots els residents de les illes”, ha apuntat.

Per altra banda, Linares es queixa que “la campanya s’encomani a la cambra de comerç suposant una despesa extra de 24.000 euros, mentre les anteriors les han fet des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament”.

Etiquetes:

Part Forana