PP Balears

El PP d’Alaró reclama a l’equip de govern una major agilitat amb les subvencions a entitats

• La passada legislatura a aquestes altures d’any, ja s’havien pagat les subvencions de l’any en curs.

• Llorenç Perelló: “el teixit associatiu és vital perquè un poble sigui dinàmic i viu i cal donar-los tot el suport necessari, tramitar les ajudar a temps serà una prioritat en governar”

El candidat popular a la batlia de l'Ajuntament d'Alaró, Llorenç Perelló, ha anunciat que en el ple ordinari d'aquest mes d'abril demanarà agilitat a l'equip de govern perquè convoqui d'una vegada les subvencions a les entitats socials, culturals, juvenils i esportives per a l'any 2019.

Cal tenir en compte que l'Ajuntament té entre les seves funcions la promoció de la cultura i dels equipaments culturals i la promoció de l’esport i de l'ocupació del temps lliure, però no ajuda a aquestes entitats a poder continuar prestant les seves activitats de forma ordinària.

A més, és important recalcar que estam ja en la recta final de les temporades esportives i dels cursos escolars, que són la temporalització habitual d'aquestes entitats i l'Ajuntament no s'ha preocupat de convocar les subvencions. Per tant, totes les associacions i clubs d'Alaró treballen en una anualitat sense tenir cap tipus d’informació sobre els ingressos que l'Ajuntament els destinarà.

La passada legislatura, amb el nostre candidat com a responsable de les ajudes municipals, es va treballar per a agilitar el sistema de subvencions, ja que es va simplificar la documentació a entregar i es van agilitzar els tramitis. A més, a aquestes altures d'any ja s'havien pagat les subvencions de l'any en curs. Així doncs, amb la gestió popular les convocatòries es van treure al febrer (2013), gener (2014) i març (2015), per a ajudar a tenir una planificació adequada a les entitats.

Segons el candidat a la batlia, Llorenç Perelló, “el teixit associatiu és vital perquè un poble sigui dinàmic i viu i cal donar-los tot el suport necessari, tramitar les ajudar a temps serà una prioritat en governar”. A més, afegeix que “mentre l'equip de govern dorm, les entitats segueixen fent la seva feina i construint un Alaró més dinàmic i més atractiu per a tots”.

Etiquetes:

Part Forana