PP Balears

El PP d’Alaró es reuneix amb joves del municipi per recollir les seves demandes per al programa electoral

• El candidat municipal, Llorenç Perelló, va mantenir una trobada amb mig centenar de joves del poble per conèixer les seves preocupacions.
• Llorenç Perelló: “volem que l’Ajuntament sigui proper als joves i entengui les seves necessitats, trobam que moltes vegades no s’ha tengut en compte l’òptica jove en les decisions municipals”.

El candidat popular a la batlia de l’Ajuntament d’Alaró, Llorenç Perelló, va mantenir una trobada amb mig centenar de joves del poble per conèixer les seves demandes, projectes i idees per a millorar el municipi. A més, es va posar a disposició del públic assistent per resoldre els dubtes o preguntes que plantejàs el públic assistent.

Durant la trobada, duta a terme durant el vespre d’ahir, es varen presentar diferents iniciatives dutes a terme pel grup municipal des de l’oposició, com la demanda de millors freqüències del bus llançadora cap a l’estació, la demanda de millores en el camp d’esports i les protestes per les retallades de freqüències del bus fetes pel Govern Armengol.

Per altra banda, el candidat municipal va presentar propostes i idees per millorar la participació en les festes de Sant Roc, per al manteniment i millora de les instal•lacions esportives, per poder tenir unes partides pressupostàries per a beques a l’estudi i sobre l’obertura d’espais per estudiar en període d’exàmens. A més, totes les propostes aportades pel públic assistent, seran sistematitzades i integrades dins la proposta de govern dels populars alaroners per a l’Ajuntament d’Alaró.

Segons el candidat a la batlia, Llorenç Perelló, “volem que l’Ajuntament sigui proper als joves i entengui les seves necessitats, trobam que moltes vegades no s’ha tengut en compte l’òptica jove en les decisions municipals”. A més, afegeix que “si arribam a la batlia, tendrem un equip de govern proper, que afavorirà la participació i el diàleg amb tota la gent del poble, no s’hauran de fer instàncies per xerrar amb el batle”.


Etiquetes:

Part Forana