PP Balears

El PP critica la falta de fires enguany a Marratxí

• El Grup Popular Municipal recrimina que “per la incapacitat de gestió de l'equip de govern, Marratxí no ha tengut ni la Fira des Fang ni la Fira de Tardor; amb el conseqüent impacte en negatiu en l'economia local”

• Magdalena García: “Han reconegut en ple que no és per la pandèmia que no s'han fet les fires, sinó per manca de personal; és injustificable, només amb el nombre de persones que conformen l'equip de govern les podrien organitzar”

La portaveu del Grup Popular Municipal ha recriminat, al ple d'aquest dimarts, la manca d'organització, enguany, de les dues fires principals de Marratxí. En aquest sentit, Magdalena García, ha criticat que “per la incapacitat de gestió de l'equip de govern, Marratxí no ha tengut ni la Fira des Fang ni la Fira de Tardor; amb el seu conseqüent impacte en negatiu en l'economia local”.

Magdalena García ha explicat que “han reconegut en ple que no és per la pandèmia que no se n'han fet les fires, sinó per manca de personal; és injustificable, només amb el nombre de persones que conformen l'equip de govern les podrien organitzar”. “S'excusen amb la primera cosa que els passa pel cap”, afegeix.

Des del Partit Popular de Marratxí fan èmfasi en la importància de les fires "per a l'impuls de l'economia local i la promoció turística del municipi". “La fira és convertir el poble en un gran aparador del potencial que tenim; quan vàrem proposar fa mesos al batle que organitzés les dues fires al novembre li va semblar una gran idea però al final no ha fet absolutament res”.

Etiquetes:

Part Forana