PP Balears

El PP creu que el Govern genera un "alarmisme innecessari" i que la seva actitud respon a una "estratègia antiturística"

• Prohens acusa Armengol de "caradurismo polític" en intentar responsabilitzar el PP dels seus pressupostos
• "És absurd que l'oposició hagi de dir-li al Govern com esmenar un error en una esmena de 2,7 milions"
• En 2017 el Govern va realitzar modificacions de crèdit per 140 milions d'euros i el 2016 per 134 MM €

La vicepresidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, i el vicesecretari general d'estudis i programes, Antoni Costa, han com-paregut en roda de premsa després de la insistència, per part de la "oficina de propaganda personal de la presidenta Armengol de difondre una mentida ", referent a l'esmena de Podem als Pressupostos de la CAIB per destinar una partida de la AETIB a habitatge.

"És absurd que el principal partit de l'oposició hagi de sortir a dir-li al Govern com esmenar un error en una esmena de 2,7 MM € en uns pressupostos de més de 5.000 milions", ha declarat Prohens.

Prohens ha acusat Armengol de "caradurismo polític" a responsabilitzar el principal grup de l'oposició dels seus pressupostos. La vicepresidenta popular creu que Armengol va ser "incapaç de controlar" als seus socis del Pacte, "o bé que tot responia a una estratègia antiturística".

Respecte a la vicepresidenta i màxima responsable de Turisme a Balears, Prohens ha recordat que Bel Busquets ha fomentat "per acció o per omissió" la turismofòbia durant el seu mandat. "Que intenti donar lliçons de turisme al PP és un acudit que frega el ridícul i la desesperació d'un Govern que sap que li queden quatre mesos", ha manifestat Marga Prohens.

Des del Partit Popular asseguren que la promoció turística "no està en perill" i als dirigents populars que avui han comparegut davant els mitjans no els cap "cap dubte" que el Govern serà present a les principals fires turístiques com: FITUR, ITB o WTM , així com que no es produirà cap acomiadament a l'Agència d'Estratègia Turística de Balears. "La falta de credibilitat d'Armengol és total", ha declarat Prohens.

Per la seva banda, Toni Costa ha acusat el Govern de crear un "alarmisme innecessari" i ha recordat les xifres de 2017 on el Govern va realitzar modificacions de crèdit de 140 milions d'euros, i de 2016 per 134 milions d'euros. "És insultant que ara intentin fer creure que no poden fer una modificació de 2,7 milions d'euros", ha finalitzat Costa.


Etiquetes:

Parlament