PP Balears

El PP considera “una operació de maquillatge” les esmenes incorporades a la “llei antiturística”

• La portaveu adjunta Núria Riera: “Allò important és tot el que queda fora de la foto i tots els que queden fora de la foto, afectats per la moratòria i el decreixement”

La portaveu adjunta del Partit Popular al Parlament, Núria Riera, ha titllat avui d’”operació de maquillatge” les esmenes incorporades a lo que ha anomenat “llei antiturística” d’Armengol. “Allò important no són les dues esmenes anuncides ahir, sinó tot allò que queda fora de la foto”, en referència al decreixement i la moratòria, “i tots els que queden fora de la foto, afectats per la moratòria i els plans de decreixement”, ha assenyalat la portaveu adjunta dels populars.

D’aquesta manera s’ha pronunciat Núria Riera després de la junta de portaveus sobre la posada en escena del Pacte juntamente amb El Pi i la FEHM. “Només vol tapar la tramitació kafkiana de la llei antiturística i com dia a dia anam veient més la seva turismofòbia”, ha apuntat. “El Partit Popular seguirà defensant un turisme sostenible, la lliure competència i la propietat privada”, ha afegit la portaveu adjunta al Parlament.

Riera ha avançat que varies preguntes del pròxim ple estaran centrades en aquesta qüestió i que també es debatrà una moció del Partit Popular en defensa dels xibius de platja amb els que vol acabar el Govern, el que la popular ha considerat “una mostra més de les prohibicions i intervencionisme de Francina Armengol”.

Etiquetes:

Parlament