PP Balears

El PP considera que "Hila ha deixat a Palma a l'UVI i només un canvi la pot treure d'allà"

• El president dels populars de Palma, Jaime Martínez, considera que el discurs d’Hila en el Debat de Ciutat "són cortines de fum d'un govern municipal esgotat"
• La portaveu Mercedes Celeste ha censurat el sectarisme i els atacs a la llibertat individual per part d'un govern d'esquerres que "expulsa molts ciutadans del centre i arruïna molts comerciants"

El president del PP de Palma, Jaime Martínez, ha assegurat que el discurs del batle José Hila, del PSOE, en el Debat de la Ciutat ha posat de manifest que aquest "viu en un altre món" allunyat dels problemes que afecten el conjunt de la ciutat i ha lamentat que, "després de sis anys a Cort segueixi traslladant el futur dels projectes i la resolució molts dels principals problemes de Palma".

Martínez s'ha mostrat contrariat amb el missatge llançat per Hila als ciutadans de Palma. "Hem trobat a faltar veure un batle que trepitja la ciutat i amb els peus a terra. Ens ha parlat de recuperació quan els índexs de pobresa han augmentat més del 25%, s'ha disparat el tancament de comerços i s'han perdut milers de llocs de feina. Ens ha anunciat projectes faraònics i duu sis anys sense executar-ne cap. També de congelar impostos quan ens ha anunciat un ‘cadastraç’ i un increment del 150% de l'IBI als propietaris de pisos buits. O de maquillar la Plaça d'Espanya quan Hila és incapaç de donar una solució als problemes d'inseguretat a la zona o de la degradació de la Plaça Major", ha dit el líder dels populars palmesans.

En definitiva, per a Jaime Martínez les paraules d’Hila "són cortines de fum d'un govern municipal absolutament esgotat que en sis anys no ha estat capaç de fer el mínim que li demanen els ciutadans que és tenir la ciutat neta, segura i amb un manteniment mínim". "La realitat", ha sentenciat Martínez, és que "el PSOE ha deixat a Palma a l'UVI i només un canvi la pot treure d'allà".

RADIOGRAFIA DE L'ESTAT DE PALMA

Per la seva banda, la portaveu del PP de Palma a Cort, Mercedes Celeste, ha fet una radiografia de l'autèntic estat de la ciutat i, davant de 'triomfalisme d’Hila, ha recordat que "Balears està al capdavant de les CCAA a la taxa de criminalitat sent Palma el principal focus d'inseguretat ciutadana de les Illes". També ha denunciat el flagell de l'incivisme que pateixen les barriades i ha retret el "sectarisme" en matèria de llengua i defensa de la propietat privada "mentre Hila ens parla de llibertat".

La portaveu del PP també ha criticat la desatenció que pateixen les zones més allunyades de centre. "Els veïnats estan condemnats a viure amb voreres rompudes i en mal estat, males herbes, escocells buits i amenaçats constantment amb la retirada dels contenidors de residus", ha dit. També ha alertat de la bunkerització que pateix el centre de la ciutat amb les polítiques de mobilitat arbitràries empreses pel govern d’Hila "que expulsen molts ciutadans i arruïnen a molts comerciants".

A més, ha qualificat de "fals" el concepte d'"igualtat i justícia social" del govern d'esquerres a Cort que ha tingut un dels seus majors exponents "en l'actitud que han mantingut fins al moment amb els casos d'abusos a menors tutelats pel Consell de Mallorca".