PP Balears

El PP celebra que el Parlament debati dimarts la seva proposta de baixada d’imposts “que tan bé han valorat els ciutadans a Andalusia”

• Els populars de Balears també destaquen que “Sánchez rectifiqui i decideixi baixar l’IVA de la llum al 5% com venia demanant Feijóo i Marga Prohens”: “Què dirà ara Armengol?”

• Núria Riera: “Ara que tot puja, la llum, la benzina, la cistella de la compra, l’habitatge, és el moment de baixar imposts”

La portaveu adjunta del Partit Popular de Balears al Parlament, Núria Riera, ha celebrat avui que el proper dimars es debati finalment la llei de reforma fiscal presentada el passat gener per la presidenta dels populars, Marga Prohens, per estalviar 200 milions en imposts als ciutadans de Balears. “Celebram que es pugui debatre aquesta política de baixada d’imposts que tan bé han valorat els ciutadans a Andalusia”, ha assenyalat Riera en referència a la majoria obtinguda pel popular Juanma Moreno.

Riera ha defensat que “ara que tot puja, la llum, la benzina, la cistella de la compra o l’habitatge, és el moment de baixar imposts” i ha recordat que en tractar-se d’una proposició de llei, d’aprovar-se “tendria efectes inmediats en les butxaques dels ciutadans de Balears”.

Com ha recordat, la reforma fiscal del Partit Popular de Balears inclou la supressió de l’Impost de Successions de pares a fills, padrins a nets i entre cònjuges, la supressió de l’impost a la compra d’habitatge per menors de 30 anys i rebaixa del 50% per menors de 35, la rebaixa de l’IRPF en 0’5% per les rendes inferiors a 30.000 euros i un 0’25% a la resta, així com noves deduccions per naixement, cura dels majors o per propietaris que posin el seu habitatge a lloguer.
En la mateixa línia, Riera ha aplaudit que “Sánchez rectifiqui i decidieix baixar l’IVA al 5% com venia demanant Alberto Núñez Feijóo i Marga Prohens” i s’ha demanat “què dirà ara Francina Armengol?”.

“Nova encletxa per les persones majors”

Finalment, Riera ha traslladat que el Partit Popular “es suma a la denúncia de Consubal davant la nota encletxa que es trobaran les persones majores per demanar cita a atenció primària, ja que ara hauran de cridar a un contestador automàtic”.

“Creim que va en el sentit contrari a l’atenció humanitzada que demanen els majors i veim com també preocupa als treballadors del servei que no saben si perdran la feina. El Govern hauria de reflexionar”, ha instat.

Etiquetes:

Parlament