PP Balears

El PP celebra que el Consell es comprometi a demanar a Sánchez que bonifiqui el transport de tren i bus de Mallorca

• Llorenç Galmés retreu a Cladera que “el president Sán-chez hagi discriminat, una vegada més, als mallorquins. Ja ho van fer amb el conveni de carreteres i ara el fan amb la bonificació del transport ferroviari”

El Partit Popular ha tirat endavant per unanimitat en el Ple de la institució insular celebrat avui, instar el Govern central a bonificar el 100% dels trajectes de tren i autobús de Mallorca. El portaveu popular en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha expressat la seva “satisfacció” perquè “els mallorquins ens mereixem un tracte igualitari i tenim dret als mateixos beneficis que la resta d'espanyols”.

La reclamació del Partit Popular ve motivada per l'anunci que va fer Sánchez durant el Debat de l'Estat de la Nació sobre la bonificació del transport de rodalies i mitjana distància a la Península “excloent així als ciutadans de Mallorca”.

Durant la seva intervenció, Galmés ha retret a la presidenta insular, Catalina Cladera que “el president Sánchez hagi discriminat, una vegada més, als mallorquins” per a afegir que “ja ho varen fer amb el conveni de carreteres i ara ho fan amb la bonificació del transport ferroviari”.