PP Balears

El PP balear demana des de Palma a Sánchez que miri "pel benestar de tot el país i no només per la seva cadira"

• El president del PP Mallorca, Jeroni Salom, i el candidat a Cort, Mateu Isern, coincideixen en la necessitat que el president del Govern convoqui eleccions
• Afirmen que Espanya "necessita un govern fort capaç d'enfrontarse als problemes" del país i no preocupat "per aguantar un dia més a la Moncloa"

El PP de les Illes Balears ha estat avui representat a la concentració a plaça d'Espanya per la unitat del país amb una nodrida representació encapçalada pel vicepresident de Comunicació de la formació, Llorenç Galmés; el president del PP Mallorca, Jeroni Salom, i el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern.

En declaracions a IB3 TV, Salom ha demanat al president del Govern central, Pedro Sánchez, que "respecti al màxim la Constitució espanyola i la unitat d'Espanya" afirmant que el país "està immers en una situació desagradable" agreujada per "les concessions" de Sánchez "per mantenir-se a la Moncloa mentre va en contra dels espanyols". En aquest sentit, ha recordat al president del Govern que "no només ha de mirar per la seva cadira sinó pel benestar de tot el país".

Per la seva banda, Mateu Isern ha assenyalat que Espanya necessita "un govern fort i capaç d’enfrontar-se al problema que hi ha a Espanya i no un govern condicionat als secessionistes que té com a únic objectiu aguantar un dia més a la Moncloa". Per aquesta raó, Isern ha afegit que aquesta situació "ha de canviar" per la qual cosa, ha dit, "cal que es convoquin eleccions" perquè siguin els espanyols els qui decideixin el futur d'Espanya.

Etiquetes:

Partido