PP Balears

El PP balear critica la “resignació” d’ Armengol per augurar la recuperació econòmica a finals de 2022: “La gent no pot esperar”

• El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, considera que “hi ha hagut temporada turística” però “Armengol no hi ha tengut res a veure”

• Lamenta que l’ estratègia del Govern durant el pitjor de la pandèmia “ha fracassat estrepitosament” pel que la presidenta “no s’ ha de posar medalles que no li corresponen”

• Ha animat a Armengol a que reconeixi que “Sánchez l’ ha deixada tirada” i a que s’ adoni que “fora del Consolat no es viu la situació idíl.lica que ens volen vendre”

• Costa ha lamentat la negativa de la presidenta del Govern a arribar als consensos que li va proposar Marga Prohens en temes com els fons europeus

El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, ha criticat, durant la segona jornada del Debat de Política General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que la presidenta del Govern, Francina Armengol, parli de recuperació econòmica per finals de 2022, el que és “una prova de la seva resignació i de que les seves polítiques no reactiven res, que vostè ho fia tot a que passi el temps, però la gent no pot esperar”.

Amb tot, lamenta que l’ estratègia del Govern durant el pitjor de la pandèmia “ha fracassat estrepitosament” pel que la presidenta Armengol “no s’ ha de posar medalles que no li corresponen”. “Hi ha hagut temporada, si, però vostè no hi té res a veure. La seva estratègia va fracassar just el dia en el que se li va declarar el primer macrobrot. Mentre vostès feien proves pilot a l’oci nocturn, entre viatges d’estudi, botellots, entre concerts autoritzats per vostès mateixos amb els informes en contra, mentre vostès al•legaven que “no sabíem que 2.000 postadolescents a un concert a la plaça de toros de Palma s’aixecarien i es llevarien la mascareta”, ha lamentat Costa.

El portaveu del PP al Parlament ha dit, també, que la gestió d’ Armengol “no només no ha sumat, sinó que ha restat i molt”. “Això si, té vostè una fàcil resposta a la seva molt millorable gestió. Sempre podrà dir, i amb això li donam la raó, que Pedro Sánchez l’ha deixada tirada”. “Per tant, senyora Armengol, més enllà de les parets del Consolat no es viu la situació idíl•lica que vol vendre. La veim molt enfora de la realitat del carrer. Surti del búnquer del Consolat i escolti. Senyora Armengol, vostè regna entre les elits, però no governa per aquells que aixequen la persiana cada matí o es desperten prest per anar al seu lloc de feina, si el tenen. Els desconeix”, ha volgut remarcar Costa

Així les coses, pel ‘popular’ ha lamentat la negativa de la presidenta del Govern a arribar als consensos que li va proposar Marga Prohens en temes com els fons europeus destacant-ne que “vèiem que no vol consensos quan la nostra presidenta, Marga Prohens, li proposa acordar les inversions dels Fons Europeus per Balears, vostè ahir ens diu que anem a una taula on es decidirà on aniran els fons i cinc minuts després ens diu ja quins seran els projectes. Aquest és el seu consens, presidenta! És aquest! Així es com fa funcionar aquests pactes que ens insisteix d’anar i que li dèiem que no, perquè sabem què és el que passa, el mateix que va passar aquí ahir: que arriba vostè, diu el que es farà i que ningú digui res. Fets consumats”.

“El Partit Popular vol parlar de recuperació. És el moment. Vol parlar de futur. És el moment. Vol parlar d’idees, de gestió, de resoldre els problemes dels ciutadans, de fer el millor pels interessos dels ciutadans d’aquestes illes. És lo que la societat ens demana”. “Li he dit abans, li falta humilitat senyora presi-denta. Si no ho fa vostè, ho farà un altra persona. I nosaltres, i cada vegada més ciutadans d’aquestes illes, tenim molt clar qui és aquesta persona”, ha conclòs el portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa.

Etiquetes:

Parlament