PP Balears

El PP alerta de que “si Armengol segueix governant, prest no quedarà cap xibiu ni hamaca a cap platja” de Balears

• El Partit Popular ha defensat una moció per demanar la continuitat dels xibius de platja, que no obstant això, ha estat rebutjada amb els vots de PSOE, Podem i Més

El diputat del Partit Popular Sebastià Sagreras ha defensat avui una moció al Parlament per demanar la continuitat dels xibius de platja als que aquest estiu ha negat la concessió el Govern de Francina Armengol, que no obstant això, ha estat rebutjada amb els vots de PSOE, Podem i Més. El popular ha defensat que “l’objectiu d’aquesta moció és senzillament salvar els xibius i amb ells salvar l’economia i encara diguin el contrari, salvar el medi ambient” i ha alertat que “si Armengol segueix governant prest no quedarà cap xibiu ni hamaca a cap platja”.

“Hem de tenir clar que si es lleven hamaques, si es lleven xibius, si s’eliminen serveis a les platges, si es perden llocs de feina, si els ajuntaments tenen menys ingressos o fins i tot si hi ha menys socorristes és perquè Armengol ho vol així”, ha apuntat Sagreras. “Reberem primer a es Trenc, després a Cala Torta, es Capellas o Cala Mondragó, però si Armengol segueix governant en poc temps no quedarà cap xibius ni hamaca damunt la platja”, ha alertat.

“El que estan fent és una ruina tant per al medi ambient, per l’economia i pel gaudi dels residents”, ha denunciat, assenylanat que “encara que ho fan perquè són antituristes, els perjudicats som els mallorquins o els veinats del mateix municipi, a qui ens priven de poder fer una canya o un gelat a les nostres platges”.

Etiquetes:

Parlament