PP Balears

El PP acusa el Pacte al Consell de Mallorca de retardar l'inici de l'obra a la carretera de Llucmajor a Campos per motius electoralistes

• Rovira: "D'haver-se seguit el projecte del PP, a dia d'avui ja podríem tenir un nou tram més segur"

• Galmés: "Des de 2005 a dia d'avui, hi ha hagut més de 240 accidents, 210 ferits i 21 morts en aquesta carretera"

El portaveu del Grup Popular del Consell de Mallor-ca, Mauricio Rovira, juntament amb els representants populars de Llucmajor, Eric Jareño; de Campos, Francisca Porquer; de Felanitx, Biel Tauler i el batle de Santanyí i candidat a la presidència d'aquesta institució insular, Llorenç Galmés, han denunciat avui dematí a Campos els retards del Consell de Mallorca en matèria d'obres viàries per motius electoralistes com a conseqüència de les tensions internes en el si del pacte d'esquerres, una circumstància que ha provocat que en els primers tres anys no s'hagi posat en marxa ni un sol projecte a Mallorca.

En una roda de premsa conjunta, realitzada aquest dimecres a peu de carretera a Campos, Mauricio Rovira ha recalcat que "d'haver-se seguit el projecte del PP, a dia d'avui ja podríem tenir un nou tram més segur" i es podrien haver evitat els darrers accidents. "El Pacte del Consell ha retardat 3 anys el desdoblament de la carretera de Llucmajor a Campos per reduir l'ample 1 metre. Ens demanam si ha valgut la pena, perquè l'obra que ara comença ja podria estar acabada", ha afegit.

A més, el portaveu popular ha destacat que "a la carretera de Llucmajor a Campos s'ha de fer l'obra que sigui necessària. Ni un metre més, ni un metre menys. Amb les millores viàries no ha de jugar a nivell polític" ha asseverat Rovira que també ha denunciat "el doble llenguatge de l'esquerra, que a Mallorca ens ha duit a veure com no s'ha posat en marxa cap projecte viari durant els 3 primers anys de legislatura".

Per la seva banda, el batle de Santanyí i candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha lamentat les xifres respecte l'accidentabilitat a la zona ja que "des de 2005 a dia d'avui, hi ha hagut més de 240 accidents, 210 ferits i 21 morts en aquesta carretera". Per això, ha fet especial èmfasi en la necessitat urgent "de tenir acabada la nova carretera; per a tots els mallorquins, els municipis del Llevant i turistes".

"Armengol no ha cedit finalment davant les peticions dels seus socis de govern i els antiautopista" però "són obres que arriben amb tres anys i mig de retard" ha assenyalat Galmés que ha afegit que "el Pacte no ha escoltat les peticions que hem estat fent, durant tota la legislatura, des dels municipis del Llevant perquè les obres comencessin com més aviat millor... però les han començat recentment pels seus interessos partidistes".