PP Balears

El Partit Popular exigeix a Armengol “salvar les 90.000 places de lloguer turístic” en risc a Balears

Toni Costa demana per la diapositiva d’un curs del Govern on es parla de l’eliminació del 75% de les places: “Son aquests els seus plans de decreixement?”

Recorda que “és una oferta de màxima qualitat, que reparteix la riquesa del turisme” i avisa que “si no queden salva-guardes, amb la llei alternativa del PP si quedaran garantides"

El portaveu del Partit Popular al Parlament, Toni Costa, ha exigit avui a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que garanteixi la continuitat de les 90.000 places de lloguer turístic en risc a Balears. Costa s’ha pronunciat sobre el tema després de les informacions publicades aquest cap de setmana sobre l’aparició d’una diapositiva en un curs del Govern, on apareixia com a enunciat l’eliminació del 75% de les places d’allotjament vacacional existents, que serien aquestes 90.000. “Son aquests els seus plans de decreixement?”, s’ha demanat el portaveu popular, que interrogarà demà sobre el tema al ple de la cambra autonòmica a Armengol.

Costa ha explicat que des del Partit Popular “consideram l’oferta turística d’allotjament vacacional com una oferta de màxima qualitat, que ajuda a repartir la riquesa del turisme, que impulsa l’oferta complementària, com el comerç i la restauració, i que permet dur a zones rurals els beneficis del turisme”. Per això, ha instat al Govern a “salvar aquestes 90.000 places”. “Si no queden salvaguardades, amb la llei alternativa del PP, si quedaran garantides”, ha avançat el popular.

El portaveu ha insistit en que “el Partit Popular no pot donar suport mai a una llei que duu una moratòria i el decreixement, perquè pensam que és un model perjudicial per als ciutadans i empreses de Balears”.

Etiquetes:

Parlament