PP Balears

El Partit Popular denúncia que els fons europeus Next Generation no arriben a les empreses de Balears

El portaveu dels populars al Parlament denúncia la situa-ció després de parlar amb teixit empresarial i patronals: “Ens preocupa que es converteixin en un altre Plan E”

El portaveu del Partit Popular de les Illes Balears al Parlament, Toni Costa, ha denunciat avui que “després de parlar amb el teixit empresarial i amb les patronals empresarials de Balears, el que ens traslladen és que els fons europeus Next Generation no estan arriban a les empreses”. “Si l’objectiu d’aquests fons era la transformació econòmica i no arriben a qui ha de transformar, que són les empreses, estam fotuts”, ha lamentat el portaveu dels populars. “Ens preocupa que aquests fons europeus es converteixin en un altra Plan E com el viscut amb José Luís Rodríguez Zapatero”, ha alertat Costa.

“Ens preocupa que els fons europeus no arribin al teixit productiu”, ha explicat el popular en declaracions posteriors a la junta de portaveus, on ha informat que la setmana que ve demanarà per aquesta qüestió a la presidenta del Govern, Francina Armengol. “Hem fet averiguacions, hem parlat amb el teixit empresarial i amb les patronals de Balears i el que ens traslladen és que els fons europeus no estan arribant a les empreses”, ha relatat davant els mitjans, Costa.

El popular ha recordat que “el passat mes de setembre la nostra presidenta, Marga Prohens, va proposar un pacte d’inversions sobre fons europeus a Armengol” i que no només “no vàrem rebre cap resposta”, sinó que “es va rebutjar sistemàticament crear una comissió de control dels fons europeus al Parlament”.

Etiquetes:

Parlament