PP Balears

El Partit Popular de Sa Pobla proposa el lloguer turístic en zona rústica protegida

• Els populars incideixen en que "si hi ha llicència urbanística s'hauria de permetre també el seu ús turístic"
• Serra: "A Sa Pobla ja se'ns està prohibint tot"

El Partit Popular de Sa Pobla proposa a l'Ajuntament a que insti al Consell de Mallorca a permetre l'ús turístic d'edificacions en sòl rústic protegit de forma consensuada perquè pugui ser regulat i adequat als interessos municipals, dels propietaris i a la protecció del Medi ambient.


Els populars poblers incideixen en que "si hi ha llicència urbanística s'hauria de permetre també el seu ús turístic". En aquest sentit, la portaveu del Grup Municipal Popular, Marga Serra, incideix en que "és que a Sa Pobla ja se'ns està prohibint tot".


Des del PP de Sa Pobla expliquen que els propietaris de les zones més afectades per la decisió del Pacte són els de la zona del Camí Nou, Son Galina, Son Vent, els de els molins d 'aigua, Son Barba, Son Vent, Ses Jonqueres Veres, Crestatx o Sa Resclosa.


Serra explica que "es tracta d'una limitació que perjudicarà l'economia familiar dels poblers" i que "és possible mantenir l'equilibri entre el manteniment del Medi Ambient i un turisme sostenible de qualitat".

Etiquetes:

Part Forana