PP Balears

El Partit Popular considera que els pressupostos aprovats “no responen a les necessitats de Lloseta”

• El Grup Popular assegura que són uns comptes amb què no es preveu cap tipus d'inversió i es gasta més d'un 56% del total en personal i en deute

• El Partit Popular llosetí critica durament, a més, la nova imposició de la taxa d'ocupació de via pública “que afecta directament restaurants, bars i petites empreses”

El Partit Popular de Lloseta considera que els pressupostos, aprovats durant el passat ple, “no responen a les necessitats de Lloseta” perquè són uns comptes amb què no es preveu cap tipus d'inversió i se'n gasta més d'un 56% del total en personal i en deute”. És més, la portaveu del Grup Popular Municipal, Xesca Ramis, critica durament, a més, la nova imposició de taxa d'ocupació de via pública “que afecta directament restaurants, bars i petites empreses” i afegeix que “el batle segueix atacant al Comerç”.

A més, des del PP llosetí lamenten "la manca d'inversions municipals contem-plades en aquests pressupostos" perquè "queda reflectit que serà un 2022 de paràlisi d'un equip de govern que segueix aliè a les necessitats actuals del municipi" i com a exemple citen els camins veïnals, que estan fatal i per als que només es destinen 10 mil euros, “que és una xifra insignificant, tal com va reconèixer el batle”.

“No podem donar suport als pressupostos perquè consideram que són uns comptes plens d'errades que no són ni de bon tros les dades econòmiques que han de reflectir; per tant, no estan equilibrats, són erronis i no preveuen cap tipus d'inversió per al benestar dels llosetins. Només faran inversions segons els ajuts i les subvencions que rebin d'altres institucions. És a dir ni saben els doblers que arribaran ni en quines matèries o competències vendran”. “Cap tipus d'inversió en benefici del poble malgrat tenir un romanent en caixa de més d'1 milió 109 mil euros”, afegeix.

Ramis també explica com “als pressupostos aprovats no es preveu cap re-ducció d'impostos sinó que han anat fent préstecs i modificadors d'ordenances fiscals per gravar més els llosetins; tot això, a més de contemplar un ingrés a multes i sancions de més 36.000 euros”. "Són, en definitiva, uns pressupostos que miren més pels interessos particulars que pels interessos generals".

Amb tot, des del Partit Popular llosetí avisen a l'equip de govern que “duríem un control i fiscalització de la seva gestió i que els propers pressupostos del 2023 són d'any electoral, recordant-los el forat que varen fer de més de 1.200.000€” i subratllen que els pressupostos municipals tampoc no compensen problemes tan urgents del nostre país com la pobresa severa “que s'està desbocant”, segons el darrer informe de Càritas, o l'atur juvenil; igual que la pujada de la llum, de la benzina, el dièsel, el butà i de la cistella de la compra.

Etiquetes:

Part Forana