PP Balears

Cuca Gamarra: “El Règim Fiscal de Balears serà una prioritat del PP en aquest període de sessions al Congrés”

• La portaveu del Grup Popular al Congrés reclama que la tramitació de la part fiscal del REB comenci a tramitar-se al febrer per a la seva aprovació el 2022

• A més, Gamarra ha anunciat iniciatives per a recuperar els convenis de carreteres i per a garantir una insularitat digna per als funcionaris de les Balears

La portaveu del Grup Popular a la Cambra Baixa, Cuca Gamarra, ha recalcat, avui en roda de premsa, que “el Règim Fiscal de Balears serà una prioritat del Partit Popular en aquest període de sessions en el Congrés dels Diputats”. En aquest sentit, juntament amb la presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, ha reclamat que la tramitació de la part fiscal del REB comenci el febrer per a la seva aprovació el 2022.

Gamarra ha realitzat aquestes declaracions en el marc de la jornada de treball del consell de direcció del Grup Popular al Congrés, que ha celebrat una reunió interna, així com amb els agents econòmics de les Balears i amb la plataforma per una insularitat digna per als funcionaris de l'Estat a les Balears. Prohens ha agraït tant a Gamarra com a la vicepresidenta del Congrés, Ana Pastor, “el seu compromís” amb les Balears “prenent el pols a les preocupacions del sector empresarial i social” de les illes.

Gamarra ha posat èmfasi que "el PSIB ha de pensar més amb les Balears que al 'sanchisme', del qual Armengol ha d'allunyar-se; igual que ha de fugir de la política de la ministra Montero que només vol apujar els impostos".

A més, la portaveu del PP al Congrés dels Diputats ha anunciat la presentació de dues iniciatives del Congrés, una per a recuperar els convenis de carreteres i una altra per a garantir una insularitat digna amb la millora del complement de residència per als funcionaris de l'Estat a les Balears.