PP Balears

Costa reclama a Armengol que faci com les comunitats governades pel PP i no apliqui la llei d'Habitatge de Sánchez a Balears


• El portaveu del Grup Parlamentari Popular incideix en que "s'ha de garantir la Constitució, tot el món ha de poder ac-cedir a un habitatge digne"

• Lamenta que Armengol "està ancorada en la radicalitat" i assegura que el PP "serà un mur de contenció per a que no s'apliquin les mesures" previstes d'en la llei de l'Habitatge

El portaveu del Grup Parlamentari Popular (GPP), Toni Costa, reclama a la presidenta de Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, que faci com les comunitats autònomes governades pel Partit Popular (PP) i no apliqui la llei de l'Habitatge del president del Govern, Pedro Sánchez.

En aquest sentit, Toni Costa, incideix en que "s'ha de garantir la Constitució, tothom ha de poder accedir a un habitatge digne" pel que lamenta que Armengol "està ancorada en la radicalitat" i assegura que el PP "serà un mur de contenció per a que no s'apliquin les mesures" previstes en la llei de l'Habitatge.

"Obligar a baixar preus, congelar el preu del lloguer a particulars i pujar els impostos als pisos buits, suposa un atac a la propietat privada, a la seva llibertat com a ciutadans i a la nostra idiosincràsia". "Per això, la nostra presidenta Marga Prohens i els batles del PP, ja han anunciat que no aplicaran aquestes mesures fracassades i contraproduents", ha dit.

"El senyor Sánchez, per mantenir la cadira, s'apunta a les polítiques més radicals de l'esquerra, ignorant als ministres del PSOE" ha assegurat el portaveu del PP al Parlament per recalcar que les polítiques d'habitatge del Govern "ha estat un fracàs" i ha recordat que el preu de lloguer de la l'habitatge s'ha incrementat un 51% a les Illes des que governa Armengol.


EL PP CRITICA LA FALTA DE CRIBRATGE DEL CÀNCER DE MAMA

La diputada Isabel Borràs ha lamentat i retret a la consellera de Salut, Patricia Gómez, que dia 19 d'octubre s’ aturi el programa de detecció de càncer de mama a les Balears "amb el conseqüent retard en els diagnòstics".

Borràs ha argumentat que "el mes d'octubre de l'any passat, aquesta Cambra li va encarregar tres coses; reprendre els programes, fer l'estudi d'impacte de la pandèmia a tot el relacionat al respecte i que, conjuntament amb el Govern central, elaborassin un Pla Càncer COVID i no només no ho han retardat tot sinó que ara aturen el cribratge".

Etiquetes:

Parlament