PP Balears

Costa: “El PP és l'única alternativa a les polítiques erràtiques del Govern Armengol”

• El portaveu adjunt del GPP afirma que “no podem donar suport a uns pressupostos equivocats per a les illes que no recullen cap de les nostres propostes per a millorar els comptes”

• “Els pressupostos d'Armengol estan basats en les tradicionals polítiques fracassades de l'esquerra, que acaben en fallida i acomiadaments massius”

• Toni Costa assenyala que “la política útil i compromesa amb Balears és defensar les mesures que creem millors per a la ciutadania”

El portaveu adjunt del GPP, Toni Costa, ha afirmat, després de la Junta de Portaveus del Parlament que “des del PP vam defensar ahir la nostra esmena a la totalitat als pressupostos del Govern per a 2021 perquè són uns comptes irresponsables, imprudents i que ens retornen a la senda de 2008 a 2010, de despesa desbocada, que va acabar amb una situació de fallida”.

A més, Costa ha assenyalat que “no són uns pressupostos per a una situació extraordinària com l'actual, sinó continuistes amb els acords de Bellver i que apliquen les tradicionals receptes fracassades de l'esquerra, com la pujada d'impostos o l'increment de despesa pública”.

El portaveu adjunt del GPP ha destacat que “els pressupostos del Govern no compleixen cap de les condicions proposades pel PP per a donar suport als comptes com són no pujar impostos, incrementar ajudes a l'habitatge, als autònoms i a les pimes, retallar un 30% els alts càrrecs del Govern o una paga extra als sanitaris, entre altres”.

Així mateix, el ‘popular’ ha assenyalat que “la política útil i el compromís amb les illes és defensar les mesures que considerem millors per als ciutadans d'aquestes illes i això es pot fer des del Govern o des de l'oposició, com ho fem ara”.

“El que no és política útil és tirar-se als peus d'Armengol o canviar de criteri cada setmana”, ha dit Costa i ha afegit que “el Partit Popular és l'única alternativa al Govern en Balears i no acceptarem mai la submissió davant polítiques erràtiques que acabaran agreujant la difícil situació per la qual està passant la ciutadania. Unitat en benefici dels ciutadà, sempre. Submissió, mai”.