PP Balears

Cort aprova la proposta del PP per instar al Govern a iniciar els tràmits judicials necessaris per desallotjar els habitatges ‘okupats’ a Camp Redó

• Mercedes Celeste ha celebrat que la iniciativa popular hagi sortit endavant "per unanimitat" i alerta de la inseguretat, renous i incivisme que provoca aquest problema
• L'equip de govern també ha aprovat la iniciativa del PP d'habilitar unes pistes de petanca a un solar municipal de Son Gotleu
• La portaveu popular lamenta el rebuig del govern d’Hila a la recuperació de línies i aturades des de desembre i ha demanat al batle de Palma que reaccioni
• Ha criticat que el govern de Pedro Sánchez "fa feina de manera incessant per confiscar els estalvis de tots els municipis d'Espanya i, també, dels veïnats de Palma"

La portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha celebrat avui el "compromís unànim de l'equip de govern" per a, atenent una petició de PP, instar el Govern de les Illes Balears a iniciar els tràmits judicials necessa-ris per desallotjar els habitatges ocupats il·legalment al barri de Camp Redó. "Ens alegra que tal proposta hagi estat aprovada per la unanimitat del consistori", ha apuntat.

Mercedes Celeste ha afegit que "l'ocupació il·legal de molts dels habitatges socials de barri des Camp Redó s'està convertint en un dels principals problemes de barri traduït en renous fins a altes hores de la matinada, amenaces, incivisme, inseguretat i abusos. Una problemàtica social que, a més, es dóna en molts casos en habitatges propietat de l'Ajuntament i de l'IBAVI".

La portaveu popular també ha expressat la seva satisfacció perquè s'hagi aprovat, mitjançant transaccional, la proposta de PP d'habilitar unes pistes per a la pràctica de la petanca al solar municipal del carrer Francesc Julià, a Son Gotleu. "Ens alegra que la iniciativa d'el PP s'hagi incorporat a l'agenda de gestió del batle Hila, fruit d'una oposició constructiva i en positiu a el servei de l'benestar dels ciutadans de Palma", ha assegurat.

D'altra banda, la portaveu popular ha lamentat, novament, el rebuig de govern d’Hila a recuperar les línies i aturades de l'EMT suprimides des del passat mes de desem-bre, el que ha ocasionat dures crítiques per part dels usuaris.

"Des del PP reclamem a l'equip de govern de PSOE, Més i Podem que tornin l'auto-bús als ciutadans de Palma" perquè "la mal anomenada revolució de l'EMT imposada des del passat 18 de desembre ha suposat l'eliminació de línies, transbords innecessaris, abandonament de parades i sobretot deixa als veïns dels barris més allunyats de centre totalment desconnectats", ha assenyalat. Per aquest motiu ha demanat al batle Hila que "reaccioni i posi en funcionament les línies 1,2, 15, la 20 i totes les que van ser canviades o eliminades" a finals de l'any passat.

Finalment, Mercedes Celeste ha criticat que "el govern de Pedro Sánchez i la ministra Montero fa feina de manera incessant per confiscar els estalvis de tots els municipis d'Espanya i també, com no, dels veïnats de Palma".

Per això, ha reiterat que des del PP "ens oposam frontalment a aquest despropòsit" apuntant que "la nostra ciutat necessita moltes millores: en neteja, en infraestructures, en seguretat, policia i bombers, en serveis socials i, especialment en aquests moments, en suport a PIMES i autònoms "de manera que" no podem consentir que en una conjuntura com l'actual, les arques municipals siguin saquejades pel president Sánchez i els seus socis de govern per seguir amb la seva erràtica senda política i la seva malbaratament desmesurat".