PP Balears

Company: “Sánchez ha pactat amb els seus socis preferits de l'esquerra radical”

• “El PP farà una oposició ferma i estarà al servei dels espanyols per a representar una alternativa de futur allunyada d'extremismes”

El president del PP balear, Biel Company, ha valorat aquesta horabaixa l'acord entre PSOE i Podemos i ha assenyalat que “Sánchez ha pactat amb els seus socis naturals i preferits, l'esquerra radical i populista. Aquesta ha estat la seva elecció, no pot dir que no hagi tingut altres opcions en aquests últims sis mesos”.

Company ha afirmat que “abans del 10 de novembre, Sánchez deia que no podria dormir amb un Govern amb Podemos; ara els qui tindran dificultats per a agafar el son seran els espanyols”. El president del PP ha criticat que “la mateixa nit electoral, Sánchez va dir que xerraria i negociaria amb tots els partits; no obstant això, no ha anomenat a Pablo Casado. Ha pres la seva decisió i, evidentment, nosaltres no serem partícips d'una investidura d'un Govern radical”.

Biel Company ha explicat que “el PP assumeix el paper d'oposició ferma i rotunda, perquè si aquest acord no va bé, estarem al servei dels espanyols per a representar una alternativa de futur allunyada d'extremismes” i ha recordat que “a Balears ja sabem que els acords entre PSOE, l'esquerra radical i els nacionalistes acaben generant més deute, més dèficit, més imposats, més pobresa, més prohibicions, més atur i molta més confrontació”.

EL PP INCREMENTA 16.000 VOTS A BALEARS

A més, el president del PP, ha valorat els resultats electorals i ha destacat l'increment de 16.000 vots que ha tingut el PP a Balears respecte al 28 d'abril, la pujada d'1 a 2 diputats i d'1 a 2 senadors i tot això “mentre al PSOE li passava el contrari a les Illes, amb 21.500 vots menys respecte al 28A i baixant de 2 a 3 diputats i de 4 a 3 senadors”. Company ha destacat que “el PP ha passat de 4a a 2a força política amb un ‘empat tècnic’ entre amb el PSOE i ha incrementat la diferència amb altres forces del centredreta”. El president del PP ha afirmat que “hem millorat la nostra posició i estem il•lusionats per a tornar a encarar les pròximes eleccions autonòmiques”.

Company ha assenyalat que “dels 3 diputats que ha perdut Sánchez, un ha estat a Balears” el que per al dirigent ‘popular’ evidència “la situació en la qual es troba el PSOE a Balears”.

Etiquetes:

Partido