PP Balears

Company: "Sabem com resoldre els problemes de la gent, que està molt decebuda després del retrocés viscut durant el darrer pacte d'esquerres"

• El president del PP balear ha recordat que "ara Armengol diu que destinarà un 5% a l'educació, quan no ho ha fet tenint aquests 4 anys 4.000 milions més, permetent més barracons que mai a les escoles"

El president del PP a les Illes Balears, Biel Company, ha visitat avui la Fira de la Sípia a Alcúdia en companyia del candidat al Senat en les eleccions generals del 28 d'abril, Miquel Ramis, i un nodrit grup de càrrecs locals 'populars' , on ha assenyalat que "la gent ens demana que fem tot el possible per tornar a governar perquè estan molt decebuts del Pacte d'esquerres liderat per Armengol. Davant del retrocés d'aquests 4 anys nosaltres ens vam presentar renovats, barrejant experiència i joventut i amb ganes de resoldre els problemes de la gent ".

El també candidat del PP a l'26M ha afegit: "Ara diu Armengol davant de la ministra Delgado que destinarà un 5% a l'educació, quan no ho ha fet tenint aquests 4 anys 4.000 milions més, permetent més barracons que mai en els nostres col•legis ... tampoc ha estat capaç de posar en marxa un pla d'energies renovables, ni de solucionar els problemes d'habitatges o mobilitat, com els accessos a Palma o la manca d'aparcaments en els pobles ".

Company ha assegurat que des del PP "tenim ganes de tornar a entrar a totes les institucions per ajudar a que la gent visqui millor a la nostra comunitat autònoma", donant "solucions" als problemes reals de la gent. El líder del PP ha posat d'exemple a Miquel Ramis, que "representa l'experiència del PP, l'únic partit de centre dreta que té experiència de govern, el que ens dóna totes les garanties per saber què hem de fer, què tecles tocar per que la gent ens doni la seva confiança per tornar a totes les institucions ".

APOSTA PER LA FAMÍLIA
Per la seva banda, Miquel Ramis ha manifestat avui que des del PP "volem parlar de la família, de tots els tipus de família, que al final són les que han d'empènyer a la societat. Nosaltres apostem per la família i, quan governem, farem un Ministeri per a les famílies on els ajuts a la paternitat, la lliure elecció del centre escolar ... seran el nucli central de les polítiques del PP ".

Després de la Fira d'Alcúdia, Company ha visitat la Fira de Santa Eugènia acompanyat del batle Xisco Martorell i d'altres membres de les candidatures del PP balear a les eleccions autonòmiques i municipals del 26 de maig.

Etiquetes:

Partido