PP Balears

Company presenta una candidatura al Parlament "per recuperar el Govern des de la professionalitat i l'entrega posant-nos al servei de la gent"

Marga Durán serà el número dos d'una llista autonòmica que combina "experiència, joventut i renovació" i que incorpora professionals de la sanitat i l'educació
• Company: "Amb aquesta llista volem mirar cap a dins del partit, però també amb referències professionals de fora com són María Antonia García i Bel Borràs"

El candidat a la presidència del Govern balear, Biel Company, ha presentat aquest dissabte al Castell de Bellver la llista autonòmica amb la qual es presenta a les eleccions del proper 26 de maig, una candidatura que "combina experiència, joventut i renovació amb la que vam iniciar la reconquesta de les institucions des de la professionalitat en la gestió, el lliurament i la il•lusió ".

"Amb aquesta llista volem mirar cap a dins del partit, a hores d'ara més que mai, però també amb referències de fora que es visualitzen en els números 4 i 8: María Antonia García, que procedeix del món educatiu i turístic, i la metgessa Bel Borràs ", ha destacat Company. El president popular ha volgut "agrair molt que aquestes persones deixin les seves professions per entrar en un món tan difícil com la política ... En els 10 primers tenim dues persones noves amb experiència de fora que ens aportaran la frescor que de vegades li falta a la política quan aquesta es transforma en endogàmica ".

El candidat del PP al Govern també ha fet referència al fet que la llista incorpora, a més dels pilars del partit, una clara aposta per Palma. "Amb Marga Durán he volgut que tinguéssim una bona presència de Palma, a part de Marga, amb Toni Fuster de número 3". L'experiència parlamentària, i en política, "també es veu reflectida en les llistes de Menorca i Eivissa". En aquesta darrera Company ha destacat "a Toni Costa, que va ser director general de Pressupostos i és professor de la UIB, gent amb experiència amb gent jove".

L'objectiu del Partit Popular de les Illes Balears "és molt clar, recuperar les ins-titucions des de la professionalitat, des del lliurament, i resoldre els problemes de la gent en positiu. Volem tornar a conquerir les institucions i per això estem avui aquí, al Castell de Bellver, hem triat aquest escenari per a la reconquesta en positiu de les institucions i per posar-nos al servei de la gent ".

GIR AL CENTRE DRETA

El president del PP balear ha afegit que "estic convençut que ens anirà bé, les enquestes que tenim des de fa un any així ens ho indiquen, hi ha un gir cap al centre dreta. El nostre objectiu és guanyar les eleccions a aquesta esquerra que s'ha dedicat a confrontar, que ha tingut 4.000 milions més que no es veuen per enlloc, que ha sembrat odi ... Nosaltres anem a resoldre els problemes de la gent en habitatge, mobilitat, sanitat i serveis socials, que són els que interessa a la gent i no la confrontació ".

Company ha finalitzat assegurant que "amb aquesta llista i amb tots els que s'han quedat fora, podríem fer 2 o 3 llistes de gent molt bona, igual que la que avui presentem. Amb aquesta llista tornarem a recuperar la il•lusió i farem que torni a sortir el sol a benefici de les Illes Balears dins d'Espanya.

PROHENS: EL PP APOSTA PER LA CULTURA

Per la seva banda, la cap de llista del PP balear a les eleccions generals del proper 28 d'abril, Marga Prohens, ha assegurat aquest matí durant la seva intervenció en un míting a Andratx que "la cultura no és patrimoni de ningú, sinó que la cultura és de tots. L'esquerra fa bandera de la cultura, però nosaltres vam impulsar propostes que vénen des del propi món cultural ".

En aquest sentit, Prohens ha afegit que des del PP amb Pablo Casado "desenvoluparem l'Estatut de l'artista, a més d'un 'Pla Platea' per impulsar el teatre, vincularem el cinema i el turisme per allargar la temporada, i aprovarem una Llei del Mecenatge , que són peticions del sector ".?

LISTA ELECTORAL PP PARLAMENT BALEAR ELECCIONES 26M

MALLORCA

1. Biel Company Bauzà
2. Margalida Durán Cladera
3. Toni Fuster Zanoguera
4. Maria Antònia Garcia Sastre
5. Sebastià Sagreras Ballester
6. Maria Nuria Riera Martos
7. Miquel Vidal Vidal
8. Isabel Mª Borràs Rosselló
9. José Javier Bonet Díaz
10. Margarita Isabel Cabrer González
11. Jaume Bauzà Mayol
12. Antònia Perelló Jorquera
13. Antonio Vera Alemany
14. Margalida Vicens Alzamora
15. Antonio Gómez Pérez
16. Rosa Maria Tarrago Llobera
17. Juan Cristóbal Jaume Mulet
18. Esperanza Crespí Pibernat
19. Rubén Quesada Garcia
20. Teresa Martorell Andreu
21. Juan Caimari Quetglas
22. Maria Isabel Soteras Llompart
23. Carlos Darder Rossell
24. Maria Antònia Binimelis Adrover
25. Juan José Lemm Icks
26. Elvira Garcia Cabrera
27. Sebastián González Cardalliaguet
28. Margalida Lladó Boscana
29. Julià Mir Tugores
30. Rosa Maria Llobeta Cifre
31. Joan Carralero Perelló
32. Antònia Valles Ramis
33. Gregorio Jaume Bonnín

MENORCA

1. Mª Salomé Cabrera Roselló
2. Juan Manuel Lafuente Mir
3. Mª Asunción Pons Fullana
4. José Luis Camps Pons
5. Mª Misericòrdia Sugrañes Barenys
6. Daniel Mercadal Stvensson
7. Antònia Cantallops Llabrés
8. Ramón Verdú Navarro
9. Alicia Martín Pons
10. Mateo Francisco Ainsa Coll
11. Mª Auxiliadora Pons Sabater
12. Cristóbal Coll Alcina
13. Mª Teresa Torrent Pallicer

EIVISSA

1. Antonio Costa Costa
2. Virginia Marí Renneson
3. Mariano Juan Guasch
4. Tania Marí Marí
5. Vicent Marí Torres
6. Josefa Costa Ramón
7. Alex Minchioti Fábregas
8. Mª José Ribas Ribas
9. Andreu Roig Marí
10. Sandra Ferrer Soriano
11. Vicente Javier Huertas Riera
12. Mª Virtudes Marí Ferrer

Etiquetes:

Partido