PP Balears

Company: “Mentre Armengol retalla en Educació, augmenta la despesa en alts càrrecs i assessors”

• “Ja tenim aquí les retallades d'Armengol en Educació, en inversions en depuradores i en altres serveis bàsics per a aquesta comunitat”
• Ha qualificat el repartiment dels fons de l'ecotaxa com a “frau absolut” i “engany” als turistes i als ajuntaments

El president del PP dels Illes Balears, Biel Company, ha acusat avui a Francina Armengol de “presidir un Govern només per a la seva gent” en relació a l'increment d'un 16% en la despesa d'alts càrrecs i assessors per al 2020, en contrast amb les retallades que recull el projecte de pressupostos de l'Executiu en matèries com a Educació o en inversions en depuració d'aigües.

“Ja tenim aquí les retallades d'Armengol en Educació, en inversions en depuradores i en altres serveis bàsics per a aquesta comunitat. Fins ara Armengol s'havia dedicat a dur a la fallida les institucions que ha dirigit i després havia d'arribar el PP per a recuperar-les. Però ara Armengol ha de gestionar la seva pròpia herència i és vergonyós veure com mentre fa retallades a la gent de les nostres illes, augmenta els assessors i els càrrecs polítics”, ha denunciat el president dels populars a les illes.

Company també s'ha referit al repartiment dels fons de l'ecotaxa, que ha qualificat com a “frau absolut” i “engany” als turistes, als ajuntaments, “que han presentat els seus projectes i no els han aprovat cap” i a la ciutadania en general. “L'esperit de l'ecotaxa era utilitzar els diners que paguen els turistes per a reinvertir al mig ambient i zones turístiques, però Armengol la utilitza per a tapar els forats que ha provocat en els comptes de 2019 i que també provocarà el 2020”, ha assegurat.

EL PP PROMET RECUPERAR EL REIB REBUTJAT PER ARMENGOL

El president del PP balear, acompanyat pels candidats al Senat per Mallorca per al 10N, María Salom i Javier Bonet, ha visitat avui una taula informativa del partit en la Plaça Major de Palma en aquest penúltim dia de campanya. Allí ha promès que si el Partit Popular gana les pròximes eleccions i Pablo Casado és el president d'Espanya, recuperarà la proposta de Règim Especial de les Illes Balears que va rebutjar Armengol el 2018 que suposava 380 milions d'euros cada any per a la nostra comunitat.

“Sánchez va aprovar un frau de REIB abans de les anteriors eleccions, que no ha suposat ni un euro per a Balears. Era pura filosofia. Tornarem a defensar el REIB que oferia el PP i que Armengol va rebutjar només perquè era el PP i així podia seguir amb el ‘Madrid em mata’. Si governa el PP, recuperarem aquesta proposta de REIB per a la seva aprovació en benefici de tots els ciutadans de Balears”, ha afirmat.


Etiquetes:

Partido