PP Balears

Company: "Li demanam a Sánchez que posi la data que vulgui, però que convoqui eleccions ja"

• El president del PP balear sospita que la possibilitat d'elec-cions pel 14 d'abril "és una treta més" de Sánchez per "seguir agafat a la cadira de la Moncloa"

• Apunta que mentre no ho faci "segueix destruint Espanya" i que actua "danyant la Constitució"

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha demanat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, la "convocatòria d'eleccions ja. Que posi la data que vulgui i que surti un nou govern "del qual el líder popular s'ha mostrat convençut que serà" molt diferent al desgovern actual ".

Amb tot, Company considera "una treta més de Sánchez" l'anunci del pròxim 14 d'abril com a possible data per celebrar les eleccions generals. "És una amenaça als independentistes" perquè s'aprovin els pressupostos generals de 2019 ja que, al seu parer, "Sánchez està agafat a la cadira de la Moncloa".

El líder popular ha demanat al cap de l'Executiu que compleixi amb la seva promesa prèvia a la moció de censura de convocar eleccions "de manera immediata" i ha apuntat que mentre no ho faci "segueix destruint Espanya. Que destrueixi el PSOE, si li deixen. Però deixi d'actuar danyant la Constitució ".

Etiquetes:

Partido