PP Balears

Company: "Espanya necessita un president digne i l'única sortida és que Sánchez convoqui eleccions"

• Company ha assistit a la manifestació per la unitat d'Espanya a Madrid i ha afirmat que "la defensa del nostre país i la seva Constitució és fonamental"
• "No tot s'hi val perquè Sánchez continuï a la Moncloa; ni la ruptura d'Espanya ni de les seves bases democràtiques "
• Company ha criticat que Armengol advoqui per un diàleg al marge de la Constitució

El president del Partit Popular de Balears, Biel Company, ha assistit aquest matí a la manifestació convocada a Madrid amb motiu de la defensa de la unitat d'Espanya i ha afirmat que "mantenir unit el nostre país i defensar la seva Constitució és absolutament fonamental".

Company ha assenyalat que "així no es pot continuar" perquè "el país necessita un president digne" i ha apuntat "no tot s'hi val perquè Pedro Sánchez continuï a la Moncloa; ni la ruptura d'Espanya, ni de les seves bases democràtiques ". En aquest sentit, el president popular ha demanat a Sánchez que convoqui eleccions de manera imminent i ha recordat que "va arribar al poder recolzat per aquells que volen rompre Espanya".

Finalment, Biel Company ha posat èmfasi que "tot diàleg ha de realitzar-se sempre en el marc de la Constitució" i ha censurat que la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, demani que es produeixi un diàleg al marge de l'Estat de Dret.

Etiquetes:

Partido