PP Balears

Company "El projecte del PP balear està per damunt de les persones"

• "En aquests moments estem centrats en consolidar el territori recuperat i tancar pactes de govern en dife-rents municipis de les Illes"

El Partit Popular de les Illes Balears ha reunit aquest horabaixa al Comitè Executiu i la Junta Directiva Regional per analitzar els resultats de les passades eleccions del 26 de maig. Després de la trobada, el president de la formació, Biel Company, ha afirmat davant els mitjans de comunicació que "el projecte del PP de les Illes Balears està, sempre, per damunt de les persones".

En aquest sentit, Company, ha destacat que "tot i que el resultat no és el que volíem, perquè no ens ha permès governar i posar en marxa un projecte que estem convençuts que és el millor per als ciutadans d'aquesta terra; s'ha constatat que som partit de referència de centredreta a Balears ".

Així mateix, el líder popular ha assenyalat que "en les eleccions de diumenge passat vàrem recuperar territori respecte a l'any 2015, de manera que ara esteim centrats en consolidar aquesta recuperació i tancar pactes de govern en diferents municipis de les Illes".

Company s'ha mostrat satisfet amb uns resultats "molt positius a Eivissa" alhora que ha assenyalat que "si bé, el resultat global ha estat millor que el que pronosticaven les enquestes, no en tenim prou; per la qual cosa des de l'anàlisi i la crítica constructiva, el PP comença a fer feina des de ja per incrementar 'múscul' i estructura, i recuperar així les institucions d'aquí a quatre anys ".

Finalment, Company ha destacat la feina realitzada en els darrers anys i ha posat èmfasi que "el projecte sempre està per damunt de tot". "Enel darrer congrés, celebrat el 2017, vàrem decidir entre tots unes línies mestres que hem defensat intensament", ha dit el dirigent popular i ha apuntat que "hem revertit la situació que hi havia el 2015,fent feina de forma decidida i renovant gran part de les juntes locals conjugant renovació i experiència ".

Etiquetes:

Partido