PP Balears

Company destaca el compromís del Partit Popular de mantenir ‘intacte’ el 75% de descompte de resident

• “Ni Casado ni el PP balear farem un pas enrere; no permetrem que Armengol i Sánchez ens llevin el que el Govern del PP va aconseguir”
• Prohens: “Si el 10 de novembre Pedro Sánchez és president del Govern hi haurà retallades en el descompte de resident”
• El PP demana que el descompte s'apliqui en finalitzar el procés de compra “perquè el 75% sigui real”

.- El president del PP dels Illes Balears, Biel Company, acompanyat dels candidats al 10N, Marga Prohens, María Salom i Javier Bonet, ha visitat aquest matí l'aeroport, des d'on ha afirmat que “des del Partit Popular no donarem ni un pas enrere amb el descompte de resident i no permetrem que Francina Armengol i Sánchez ens llevin el que el Govern del PP va aconseguir”.

Company ha recordat que “va ser el Partit Popular qui va aprovar el 75% de resident i és el PSOE de Sánchez qui vol retallar el que és un dret dels ciutadans de les Illes, per això el ministre Ábalos està revisant les declaracions de renda dels qui viatgem”. “No tenim el Règim Especial de les Illes Balears, no sabem res dels ‘convenis fantasma’ que va prometre Armengol, no hem rebut res del conveni de carreteres i no permetrem que aquest mateix PSOE de Sánchez i Armengol ens llevi el descompte de resident que tant ens ha costat aconseguir”, ha dit el president del PP.

Per part seva, Marga Prohens ha afirmat que “no tenim cap dubte que si el 10 de novembre Pedro Sánchez és president de Govern hi haurà retallades en el descompte de resident; en canvi Pablo Casado s'ha compromès a mantenir-ho en els termes actuals”. La candidata del PP ha apuntat que “no és de rebut que el ministre Ábalos consideri que els ciutadans de Balears són defraudadors i fan un mal ús del descompte”, i li ha recordat al ministre que “es tracta d'un dret que ens correspon, perquè a diferència d'altres llocs de la península que compten amb l'AVE, o amb autopistes o autobusos subvencionades, noltros només podem moure'ns amb avió o amb vaixell”.

Finalment, Prohens ha assenyalat que “des del Partit Popular proposem que, perquè el 75% de descompte de resident sigui real, s'apliqui en finalitzar el procés de compra dels bitllets i no al principi com ocorre ara”.

Etiquetes:

Partido