PP Balears

Company demana concentrar el vot de centredreta en el PP “per a acabar amb el bloqueig de Sánchez”

• S'ha dirigit “a tots aquells que, com nosaltres, pensen que són moltes més les coses que ens uneixen que les que ens separen”
• Posa en valor la importància de respectar una Constitució que “ens ha donat els 40 anys de major progrés en la història d'Espanya”

El president del PP balear, Biel Company, acompanyat pels candidats al 10N, Marga Prohens, María Salom i Javier Bonet, ha demanat el vot aquest dematí “a tots aquells que, com nosaltres, pensen que són moltes més les coses que ens uneixen que les que ens separen” i en aquest sentit ha apel•lat a concentrar el vot en el PP “per a acabar amb el bloqueig al qual ens ha duit Sánchez i per a tenir un Govern fort i responsable, capaç encarar els reptes presents i futurs”.

El president i els candidats han assistit al carrer Constitució per a, de manera simbòlica, finalitzar la campanya recordant que “la Constitució ens ha donat els 40 anys de major progrés en la història del nostre país; està basada en tot allò que ens uneix als espanyols i respecta aquesta diversitat existent a Espanya que ens fa més grans com a país”.

Així, Company ha posat l'accent que “només des del respecte a la Constitució i a les lleis que emanen d'aquesta, és possible mantenir una Democràcia i un Estat de Dret com el nostre”.

PROHENS: “SI EL CENTREDRETA VOTA DIVIDIT, FEM PRESIDENT A SÁNCHEZ”

Per part seva, la número u al Congrés dels Diputats per Balears, Marga Prohens, ha apel•lat “a la responsabilitat; a votar amb el cor, però sobretot amb el cap” i a la unió del vot entorn del PP. Prohens ha recordat que “en les passades eleccions, 10 milions de vots del Senat van ser a Cs i 6 milions a Vox i el resultat el resultat va ser quatre senadors en el primer cas i zero en el segon”.

Per això, la candidata ha destacat la importància de concentrar el vot de centredreta en el PP, perquè “si el centredreta vota dividit, fem a Pedro Sánchez president d'Espanya; però si votem units entorn del PP, l'11 de novembre el president serà Pablo Casado i hi haurà desbloqueig, baixada d'impostos i solucions a la crisi econòmica que el Psoe s'obstina a negar”. En aquest sentit, la ‘popular’ ha apuntat que “mentre Pablo Casado proposa una baixada d'impostos de 700 euros per ciutadà, Sánchez aplicarà una pujada de 1000 euros per ciutadà”.

Etiquetes:

Partido