PP Balears

Company demana a Armengol “equilibrar salut i economia” després del final de l'estat d'alarma

• El president ‘popular’ exigeix “més vacunes per a salvar la temporada, perquè Balears és una de les comunitats amb menys població vacunada”
• Insisteix en la necessitat de “ajudar a salvar els projectes de vida dels ciutadans per a retornar la il•lusió a les illes”

El president del PP Balears, Biel Company, ha visitat Eivissa aquest matí, on s'ha reunit amb càrrecs del partit insular. Posteriorment, ha comparegut davant els mitjans al costat del president del PP Eivissa, José Vicente Marí Bosó, i el president del Consell, Vicent Marí i ha criticat la improvisació d'Armengol en la gestió de la pandèmia i ha qualificat de “lamentable” el ritme de vacunació de les illes.

“Balears és la regió d'Espanya on menys vacunes s'han posat de tota Espanya i, Eivissa és, injustament, l'illa que menys vacunació hi ha hagut de Balears. Armengol ha d'exigir a Sánchez que les illes turístiques siguin prioritàries com ho són en la resta de països d'Europa”, ha dit Company.

El president del PP ha destacat la importància d'aconseguir un equilibri entre salut i economia “que fins al moment, el Govern Armengol no ha estat capaç d'aconseguir” perquè “per descomptat que cal centrar tots els esforços a salvar vides, però també projectes de vida que retornin la il•lusió a les Illes Balears”.

Quant a les restriccions imposades per Armengol, Company ha lamentat que “a tres dies d'aixecar l'estat d'alarma, els ciutadans no sàpiguen què es podrà fer o no a partir del dilluns, situació que genera molta incertesa a ciutadans, empresaris i autònoms. No hi ha un pla més enllà del que es va decidint d'una setmana a una altra, i així és molt difícil generar un clima de confiança que permeti salvar la temporada turística”. En aquest sentit, també s'ha referit a l'arbitrarietat de les restriccions i ha reiterat les peticions del PP d'Eivissa i del Consell insular quant a la restauració.

*BALEARS NECESSITA UN CANVI COM EL QUE ES VA INICIAR A EIVISSA EN 2019

Així mateix, el dirigent del PP ha destacat la necessitat de “un canvi polític en *Balears, que ja es va iniciar a Eivissa en 2019 amb Vicent Marí com a president del Consell i que s'ha d'ampliar a la resta d'institucions de la Comunitat i ha afegit que “el canvi que s'ha iniciat a Madrid, s'anirà estenent per tots els llocs d'Espanya; també en *Balears”.

“Els missatges del PP són molt clars: generació d'ocupació, impuls de l'economia, qualitat de vida, llibertat en tots els àmbits, -com a elecció de llengua, elecció de centre educatiu, etc.- o una sanitat fort pública i privada, entre altres qüestions”, ha dit el president del PP balear.

Així, Biel Company ha assenyalat que “els ciutadans constaten que el PP governa per a tots i anteposa els interessos generals als partidistes” i ha recordat que “assumptes que han possibilitat un resultat històric a Madrid, com el compromís de continuar baixant impostos, la llibertat dels pares de triar en quin col•legi i en quina llengua educar als seus fills i la necessitat de trobar l'equilibri entre salut i economia, formen part de l'ADN del Partit Popular en tota la nació i, per descomptat, també en Balears”.

Etiquetes:

Partido