PP Balears

Company: "Avui és un dia per destacar tot lo bo que ens ha donat la Constitució"

• El president popular "troba a faltar" l'esperit de concòrdia i superació "que va donar a llum la Carta Magna
• "Hem d'utilitzar la Constitució per recordar que ens ajun-ta més del que ens separa i no per dividir"

El president del PP, Biel Company, ha destacat "l'esperit de concòrdia i superació" que va donar a llum la Constitució espanyola, de la qual avui es compleixen 40 anys, i ha apel•lat a "destacar tot lo bo que ens ha donat" la Carta Magna durant aquests anys, superant interessos partidistes sobre una possible reforma de la mateixa.

Després de l'acte celebrat a La Almudaina, amb els discursos de la delegada del Govern i la presidenta Armengol, Company ha lamentat que "una vegada més s'hagi desaprofitat una oportunitat per enaltir la Carta Magna i s'utilitzi per fer política". El president balear s'ha mostrat crític amb les paraules de les dues dirigents, perquè "era un acte per destacar tot lo bo que ens ha donat aquesta Constitució, destacar l'esperit de concòrdia i superació que va donar a llum la Constitució i aquests 40 anys de major progrés de la nostra història". Per això, ha afegit que "el millor de l'acte han estat els articles que s'han llegit de la Constitució".

Company ha lamentat que s'utilitzi la Constitució "per dividir i per separar i és al revés, hem d'utilitzar la Constitució per recordar que ens ajunta més del que ens separa, amb la qual es van superar dificultats per Espanya i es va fer amb altura de mires per part de tots els que van participar en aquell moment ". Altura de mires que el president popular "troba a faltar" en la vida política en els darrers anys.

Etiquetes:

Partido