PP Balears

Company: “Armengol torna de Madrid sense ajudes per a Balears i qüestionant la Democràcia i el sistema judicial”

• El president del PP critica que la presidenta “tampoc hagi aconseguit rescat del sector turístic, ni més vacunes”

• “Es demostra una vegada més la irrellevància de la senyora Armengol per a reclamar davant Sánchez el que és necessari per a les illes”

• Exigeix una rectificació de la presidenta del Govern per “actuar com una hooligan” en les seves declaracions sobre Hasél

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha lamentat aquest matí que “la presidenta Armengol torni de buit de la seva ruta ministerial a Madrid: ni ajudes per a autònoms i pimes, ni rescat del sector turístic, ni més vacunes per a Balears”.

Company ha assenyalat que “l'única cosa que ha aconseguit la presidenta és que vingui un ministre a fer més reunions amb els sectors afectats”, la qual cosa ha qualificat de “ridícul”, perquè “el que es necessita urgentment són ajudes, no més reunions. Tornem a veure moltes fotos i titulars, però cap ajuda”.

“Es demostra una vegada més la irrellevància de la presidenta Armengol per a reclamar davant Sánchez el que és necessari per a les illes. Els ciutadans d'aquesta terra no estan per a més excuses ni per a més reunions de postureo”, ha dit el dirigent del PP i ha afegit que “necessitem que es prioritzi la vacunació massiva per a salvar la temporada i, mentrestant, es necessiten més ajudes per a evitar que continuïn tancant empreses i que els ERTEs no es converteixin en Eres, que és el que ja comença passar”.ARMENGOL HA DE RECTIFICAR LES SEVES DECLARACIONS

D'altra banda, Company ha censurat que “mentre Armengol torna sense ajudes per a les illes ens deixi un titular afirmant que no comparteix que un raper per a cantar hagi d'anar a presó” i ha assenyalat que “o la presidenta no s'ha llegit la sentència o no creï en el sistema judicial”, la qual cosa ha qualificat de “molt greu”.

“Aquestes declaracions de la presidenta són tan greus com el deplorable tuit del portaveu de Podemos en el Congrés Echenique”, ha dit el president del PP balear i ha apuntat que “és una llàstima que la presidenta, que ha de representar a tots els ciutadans d'aquesta terra, es manifesti com una hooligan més. Armengol no pot comportar-se com la sindicalista independentista que va ser durant els seus primers anys polítics”.

El dirigent del PP ha assenyalat que “Armengol hauria de rectificar perquè les seves declaracions poden incitar que es produeixin a Palma actes violents com els que hem vist en altres llocs destrossant comerços i mobiliari públic” i ha afegit que “Podem encoratja les protestes; Sánchez calla i la presidenta Armengol les justifica. Des del PP exigim una rectificació pública de la presidenta”.

RESCAT TUNEL DE SÓLLER: UNA DECISIÓ *IDEOLOGICA QUE PAGUEM TOTS ELS CIUTADANS

En relació a la sentència del túnel de Sóller, Company ha afirmat que “avui es publica que una segona sentència ratifica que no està justificat l'interès general per a rescatar la concessió del túnel de Sóller, com es va fer en 2018” i ha recordat que “és el mateix que denunciem des d'un primer moment des del Partit Popular”.

El ‘popular’ ha destacat que “es va tractar d'un rescat per ideologia, que es tradueix en una indemnització que paguem tots els ciutadans d'aquesta terra” i ha apuntat que “les sentències diuen que l'expedient es va fer malament, i no justificava l'interès general”.

Finalment, el president del PP de les Illes Balears ha assenyalat que “convé recordar que la principal responsable d'aquest rescat va ser la llavors consellera insular Mercedes Garrido, a la qual Armengol acaba de premiar recentment fent-la consellera del Govern” i ha recordat que “aquesta situació se suma als 200 milions en indemnitzacions que haurà d'assumir el Govern Armengol”.

Etiquetes:

Partido