PP Balears

Company: "Armengol està inhabilitada per tornar a ser la presidenta de Balears"

• "Convid a la Sra. Armengol a què s’en vagi perquè el que està fent no és propi d'una presidenta del Govern"
• Company assegura que el tancament d'Es Murterar "posa en ‘jaque’ als treballadors i la nostra tranquil•litat energètica"

El president del Partit Popular de Balears, ha manifestat avui, durant una entrevista al programa 'Mallorca en la Onda’ d'Onda Cero, que la presidenta Armengol "està inhabilitada" per tornar a presentar-se a les eleccions, i tot això per una sèrie de qüestions d'actualitat que el president popular ha anat desgranant durant l'entrevista.

Respecte a la polèmica suscitada per una esmena als pressupostos sobre promoció turística que va ser votada per error pel GPP, Company ha titllat de "gran mentida" la campanya del Govern diguent que no poden anar a les fires turístiques. "Armengol no va ser capaç de negociar aquestes esmenes amb els seus socis del Pacte. Armengol utilitza aquest tema per tapar el desastre dels seus pressupostos, és la incompetència de la Sra. Armengol per ser presidenta del Govern ". Company ha assegurat que "no es va a acomiadar ningú i el Govern serà present a totes les fires", ha assegurat el president popular.

Company assegura que es tracta de fer una modificació de crèdit "en 10 minuts, i si no saben fer-ho els brindo a Toni Costa, exdirector general de pressupostos perquè li digui a Cladera com ho ha de fer". "Estava disposat a esperar a maig però la convido a què es vagi, perquè el que està fent vostè no és propi d'una presidenta del Govern de Balears", ha manifestat Company.

Biel Company ha assegurat que Armengol "és una mentidera compulsiva", Company es referia a les manifestacions d'Armengol assegurant que no tin-dríem el 75% de descompte per a vols amb la península o les múltiples falsedats llançades per la presidenta sobre el REIB, sobre això, Biel Company ha assegurat que "la senyora Armengol haurà causat un forat de 380 milions d'euros cada any als ciutadans de les Balears i això la inhabilitaria per tornar a presentar-se a les eleccions".

ES MURTERAR
A preguntes de la periodista sobre el tancament de la central elèctrica des Murterar, Company ha manifestat que "em sembla una bogeria, esperem que no haguem de patir mai l'apagada que va tenir lloc a Menorca". Company assegura que es tracta, un cop més, de "eslògans i postureo" d'aquest Govern "que posarà en ‘jaque’ a molts treballadors i a la nostra tranquil•litat energètica". Des del PP balear estan convençuts, en paraules del seu president que "hi ha maneres de mantenir la central amb unes emissions més baixes i fent una sèrie d'inversions per poder complir amb la normativa europea".

Etiquetes:

Partido