PP Balears

Company: “Animo a tots els ciutadans de Balears a votar per a desbloquejar el país”

• Prohens: “hem de desafiar el mal temps per a votar de manera massiva i evitar que en quatre mesos estiguem en la mateixa situació”

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha acudit a votar aquest dematí al Col•legi Sagrat Cor de Palma, des d'on ha animat a tots els ciutadans de Balears “a acudir a votar per a desbloquejar la situació política a Espanya”.

Per part seva, Marga Prohens, que ha votat en el col•legi Sant Felip Neri a Palma, ha agraït “el treball de totes aquelles persones que formen part de les meses electorals, així com dels interventors i apoderats dels partits polítics que treballaran durant tota la jornada”, i ha fet una crida a la participació, “malgrat el mal temps” per a “desbloquejar el país i evitar que dins de quatre mesos hàgim de votar novament”.

La candidata al Senat, María Salom, ha exercit el seu dret al vot en el col•legi Sant Francesc a Inca, i ha assenyalat que “avui és un dia molt important per a tots els espanyols i per al futur d'aquesta gran nació” i ha expressat el seu desig que la jornada electoral es desenvolupi amb “total normalitat”.

Finalment, el també candidat al Senat per Mallorca, Javier Bonet, ha acudit a votar al CEP La Balanguera de Palma i ha demanat als ciutadans que “malgrat el dia plujós vagin a votar per a fer d'avui una jornada històrica per a Balears i per a Espanya. És necessari posar fi a la situació de bloqueig del país i tenir un Govern fort, per la qual cosa vos anim a participar”.

Etiquetes:

Partido