PP Balears

Biel Company: "Tenim el millor equip per aconseguir que Pablo Casado sigui president del Govern central”

• Marga Prohens: "Afrontam les eleccions com una segona volta per acabar amb el bloqueig de Sánchez"
• Maria Salom: "En 15 mesos, Sánchez s'ha fos tot el que s'ha aconseguit amb la gestió de Rajoy"
• Javier Bonet: "El 75% de resident no és un favor que ens fan; ni el ministre ni el PSOE ho poden tocar "

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha comparegut, aquest dimecres, davant els mitjans de co-municació per presentar a Marga Prohens com a candidata al Congrés dels Diputats i a Maria Salom i a Javier Bonet com a candidats al Senat després de ser "les millors persones, el millor equip, per aconseguir que Pablo Casado sigui president del Govern central; aquest és el nostre objectiu".

El líder del PP balear, ha incidit en que "aquestes noves eleccions són el re-sultat de l'egoisme de Pedro Sánchez, que ha anteposat els seus interessos personals i partidistes a l'interès general". "Nosaltres sí que hem defensat i defensarem els interessos de Balears a Madrid; al contrari del que han fet altres partits com el PSOE que en aquests quatre mesos no ha estat capaç de presentar a Sánchez ni una sola iniciativa en defensa de les nostres illes", ha argumentat.

Per la seva banda, la candidata per les Balears al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, durant la seva intervenció, ha volgut remarcar que "afrontam les eleccions com la segona volta del desbloqueig". "No pot ser una tercera o una quarta volta; entenem que la gent estigui farta però s'ha de votar amb responsabilitat perquè amb un sol escó més del Partit Popular aconseguirem desbloquejar la situació política a Espanya".

Maria Salom, candidata al Senat per Mallorca, ha lamentat que "en 15 mesos, Sánchez s'ha fos tot el que s'ha aconseguit amb la gestió de Rajoy" i ha explicat com el PSOE és sinònim de crisi, atur i impostos" mentre que "el Partit Popular ho és de creació d'ocupació, de llibertat .. ". Amb tot, ha remarcat que per a les eleccions del 10 de novembre "sortim a guanyar".

El també candidat al Senat per Mallorca, Javier Bonet, ha fet especial èmfasi en que "el 75% no és un favor que ens fan, ni el ministre, ni el PSOE ho poden tocar" i, per això, ha explicat que "defensarem a Madrid el que ens correspon a Balears". A més, ha estat especialment crític amb que a la nostra comunitat el Pacte d'Armengol "no ha estat capaç de fer ni un sol habitatge de protecció oficial".

Ha estat aquesta la roda de premsa en què el president Biel Company ha co-mençat recordant a les 13 persones mortes i "a tota la gent que va patir" en les inundacions del Llevant de Mallorca; en motiu del primer aniversari d'aquell "dia tràgic". "Vull enviar també un missatge de coratge als seus familiars", ha manifestat el líder del PP balear que ha agraït que "com ja va fer en els mo-ments més difícils" que el president Pablo Casado torni aquest horabaixa "a es-tar amb els afectats" a Sant Llorenç.

COMPANY DEMANA QUE ARMENGOL DONI LA CARA PER EL CAS DE MARTA DÍAZ

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha demanat la dimissió de l'exvicepresidenta segona del Consell d'Eivissa, Marta Díaz, i la compareixença de la secretària general del PSIB i presidenta del Govern, Francina Armengol, si es confirma que Díaz ha malversat fons públics mitjan-çant el suposat ús fraudulent d'una targeta de la institució insular.

En roda de premsa, Company ha demanat a Armengol que "deixi d'amagar-se" i ha remarcat que "hauria d'explicar" què ha passat amb aquests fons públics.

El líder del PP balear ha lamentat el "vodevil" de Díaz, que va anunciar la seva decisió de no dimitir com a consellera ni dels seus càrrecs orgànics, tot i que al principi havia dit que sí ho faria i ha comentat també com aquesta situació ha fet que dimiteixi Vicent Torres com a secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa.

Etiquetes:

Partido