PP Balears

Álvaro Solana, president del PP de Santanyí

• Aquest dilluns, s'ha celebrat el Congrés Local en el qual Solana ha presentat, a més, el seu equip de feina més directe amb Maria Pons com a Secretària General

• Álvaro Solana remarca que “l'extraordinària i històrica gestió del Partit Popular a l'Ajuntament de Santanyí”

El Partit Popular de Santanyí ha celebrat, avui dilluns capvespre, el Congrés Local del qual Álvaro Solana ha estat proclamat president de la junta local i Maria Pons la seva Secretària General.

A l'acte, hi ha assistit la presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, el vicesecretari d' Acció Política, Sebastià Sagreras, i el president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés, davant dels quals Solana ha remarcat “l'extraordinària i històrica gestió del Partit Popular a l'Ajuntament de Santanyí”.

A més, Solana ha posat especial èmfasi en “l'enorme esforç de tota la junta local del PP santanyiner per fer del nostre el partit de referència i de garantia per a la millora de la qualitat de vida de les persones”. També, ha ressaltat que amb la presidència Marga Prohens a nivell regional el PP “tornarà a ser on li correspon: al capdavant dels ajuntaments i les principals institucions de les Balears. Això és el que necessiten els ciutadans de les Illes”.