PP Balears

Prohens: "Els 3.588 avals que avui presento per a presidir el PP balear són els de la unitat i la il·lusió

• Després d'expressar la seva gratitud, Prohens ha destacat que "és un dia molt especial per a mi, estic molt agraïda a tots els afiliats de totes les illes, de Palma i de tots els pobles"

• "Si els afiliats ho volen, estaré molt orgullosa de ser la seva presidenta i no permetré atacs a la seva honorabilitat d'homes i dones que es deixen el millor d'ells per aquesta terra"

• Marga Prohens: "Venc a liderar un projecte guanyador, integrador, de centre, liberal, reformista i modern, en què hi cap tothom"

La candidata al XVI Congrés del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens, ha lliurat al Comitè Organitzador del Congrés (COC) 3.588 avals "amb els que venc plena d'il·lusió, emoció i agraïment", ha assenyalat durant la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació. "Si els afiliats ho volen, estaré molt orgullosa de ser la seva presidenta i no permetré atacs a la seva honorabilitat d'homes i dones que es deixen el millor d'ells per aquesta terra", ha recalcat.

Marga Prohens ha volgut remarcar que "és un dia molt especial per a mi, estic molt agraïda a tots els afiliats de totes les illes, de Palma i de tots els pobles". "El canvi que comença avui a la seu del PP balear acabarà al Consolat de la Mar". "Venc a liderar un projecte guanyador, integrador, de centre, liberal, reformista i modern, en què hi cap tothom", ha subratllat.

"Assumeixo aquest nou pas que dono a la vida política amb molta responsabilitat per representar a tots i cadascun dels nostres afiliats i simpatitzants". "He començat des de baix, afiliant-me de molt joveneta a la junta de Campos i per això avui assumeixo aquest nou repte amb molta responsabilitat".

"El procés que estem assumint en el Partit Popular és modèlic, amb el qual a Balears ha començat ja el compte enrere" ha subratllat Marga Prohens per afegir que "agraeixo a tots els afiliats per igual el seu suport i la il·lusió amb ens han estat mostrant durant aquestes dues setmanes tan intenses ".