PP Balears

Marga Prohens proposa a Sandra Fernández per a ocupar la secretaria general del PP de les Illes Balears


• La presidenta del PP balear proposarà el nomenament de Fernández dijous que ve en el Comitè Executiu Regional

• Afirma que “des que vaig assumir aquest nou repte, Sandra era el meu pla A, B i C; ho té tot per a ser una gran secretària general”

• Fernández assenyala que “amb responsabilitat, feina i il•lusió aconseguirem grans coses per a aquest partit i, sobretot, per als ciutadans de Balears”


La presidenta del PP de les Illes Balears, Marga Prohens, ha anunciat aquest dematí la seva decisió de proposar dijous que ve, al Comitè Executiu Regional, el nomenament de Sandra Fernández com a secretària general del PP balear, de qui ha destacat el seu “tarannà” i “la seva experiència de partit, institucional i de gestió”.

Prohens ha apuntat que “des que vaig assumir aquest nou repte Sandra era el meu pla A, B i C. Tenia molt clar que volia que m'acompanyés en aquesta nova etapa per al partit” i ha afegit que “ho té tot per a ser una gran secretària general; ella serà la persona que portarà la gestió diària del partit, tant interna com externa”.

La presidenta del PP balear li ha agraït a Fernández la seva “generositat” per “tornar a dedicar-se en cos i ànima a la política, després d'haver-la abandonat per decisió personal i haver començat un nou projecte professional” i ha afirmat que “estic molt satisfeta amb l'equip que s'està configurant, que em permetrà realitzar la meva labor de presidenta i de diputada nacional amb total tranquil•litat”.

A més, Prohens ha destacat que “Sandra té experiència gestionant una àrea tan sensible com Benestar Social en una època en la qual hi havia una crisi econòmica molt complicada, en la qual va saber defensar als més vulnerables i a les famílies, per la qual cosa la hi recorda com una gran consellera” i ha apuntat que “en aquests moments de crisi social, tenir un perfil moderat i pròxim al sector social, és molt important per al partit”.

Sandra Fernández va començar la seva trajectòria en el Partit Popular com a membre de Noves Generacions, on va ocupar els càrrecs de vicepresidenta de NNGG Palma i secretària general de NNGG Balears, posteriorment va ser secretària d'organització de la Junta Territorial de Palma i presidenta de districte, entre altres càrrecs interns. Així mateix, Fernández ha estat regidora de l'Ajuntament de Palma, diputada autonòmica i consellera de Benestar Social del Govern.

FERNÁNDEZ: “PROHENS JA HA DEMOSTRAT QUE ÉS UNA GRAN LÍDER”

Per part seva, Sandra Fernández ha agraït la confiança de la nova presidenta i ha afirmat que “Marga Prohens ja ha demostrat ja que és una gran líder”, al que ha afegit que “el que és clar és que el ‘efecte Prohens’ és precisament el de generar il•lusió, que persones que estaven desconnectades del partit s'hagin tornat a il•lusionar amb la política”

Fernández ha assenyalat que “la mateixa exigència que sempre he tingut amb anteriors líders del partit me l'aplicaré a si mateixa des del primer moment” i, en aquest sentit, s'ha compromès a “treballar de manera incansable per i per al Partit Popular”.

“L'equip que s'anirà conformant en els pròxims dies està compost per persones molt treballadores. Estic segura que amb responsabilitat, feina i il•lusió aconseguirem grans coses per a aquest partit i sobretot, per als ciutadans d'aquesta comunitat autònoma”, ha dit la ‘popular’.

PROHENS: “EL PP NO TÉ CAP PROBLEMA AMB LA LLENGUA”

En resposta a preguntes sobre les paraules del president nacional del PP, Pablo Casado, en relació a la llengua, durant el 16 Congrés del PP de les Illes Balears, Prohens ha afirmat que “el PP no té cap problema amb la llengua, qui el té és el Govern de Francina Armengol, a la qual els seus socis està dient deslleial per rebaixar el requisit de català en el conservatori”.

“El PP defensa el nostre Estatut d'Autonomia, tenim molt clar i compartim el que diu respecte a les nostres dues llengües cooficials. I també tenim molt clar alguna cosa que a alguns sembla oblidar-se-li i és que les particularitats de cadascuna de les illes són una riquesa. No ens podem permetre que es perdin”, ha dit la líder ‘popular’ i ha apuntat que “la llengua no té ideologia; els qui volen fer ideologia amb ella és perquè no tenen res més a oferir i els qui confrontar amb ella és perquè necessiten un projecte de confrontació que no és el nostre”.

Finalment, Marga Prohens ha assenyalat que “en el PP defensem, tal com diu l'Estatut d'Autonomia i com també va dir Pablo Casado, que les particularitats de cada illa, s'han de protegir, fomentar i estudiar. Això ho diu l'estatut sense qüestionar la unitat de la llengua i és el que sempre hem defensat”.

Etiquetes:

Partido