PP Balears

Galmés: “PSOE, Més, Podem i el Pi hauran d’ explicar a la ciutadania per què s’ oposen a investigar l’ explotació sexual de menors”

• El portaveu del Grup Popular recalca que “tanmateix hi haurà comissió d’ investigació; si l’ esquerra no la vol ara, la constituirem nosaltres en governar”

• Es demana “què s’ amaga ara rera tanta negativa si la presidenta Cladera va admetre que hauria d’ haver creat la Comissió d’ Investigació? ”

• Llorenç Galmés: "14 mesos de silenci de l’ equip de govern pels casos d’ explotació sexual de menors han provocat un mal horrorós a les nines afectades i a tota la societat mallorquina”


El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha recalcat avui que “PSOE, Més, Podem i el Pi hauran d’ explicar a la ciutadania per què s’ oposen a investigar l’ explotació sexual de menors tutelades per la institució insular”. En aquest sentit, ha remarcat que “tanmateix hi haurà comissió d’ investigació; si l’ esquerra no la vol ara, la constituirem nosaltres en govenar”.

En aquest sentit, Llorenç Galmés, es demana “què s’ amaga ara rera tanta negativa si la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, va admetre públicament en una entrevista que hauria d’ haver creat la Comissió d’ Investigació”. A més, ha volgut incidir en que "14 mesos de silenci de l’ equip de govern pels casos d’ explotació sexual de menors han provocat un mal horrorós a les nines afectades i a tota la societat mallorquina”.

Durant la seva intervenció per a la defensa de la moció, Galmés ha reclamat a Cladera “que aclareixi públicament i en aquest ple, si és vostè, la Sra. Armengol, o el Sr. Sánchez o qualcú amb pes al seu partit socialista que es neguen a investigar l’explotació sexual de menors tutelades pel Consell de Mallorca”.

“Fa un any i mig que xerram de vides, de nins i nines. I vostès no han volgut saber el rerefons de tot aquest drama i per no dir les cortines de fum que han volgut inventar-se, fent perdre molt de temps i molts de doblers en aquesta institució”, ha dit Galmés per a afegir que “som els polítics d’ aquesta institució que tenim la responsabilitat de vetllar per les persones més vulnerables que en aquest cas són els menors que estan baix la tutela d’aquesta administració”.