PP Balears

El PP reclama al Consell de Mallorca la millora i ampliació de la carretera de Sineu d' accés a Petra

• El Grup Popular presentarà una moció al respecte al ple de la institució insular

• Tomeu Mulet: “És una inversió molt important per a la millora de la seguretat i de la imatge del nostre poble”

• Llorenç Galmés: “Farem el que faci falta per a que la presidenta Cladera accepti la petició de Sineu en ser una carretera tan transitada”

El Partit Popular reclama a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la millora i ampliació de la carretera de Sineu d' accés a Petra. En aquest sentit, el Grup Popular presentarà una moció al respecte al ple de la institució insular.

El batle de Sineu, Tomeu Mulet, incideix en que “és una inversió molt important per a la millora de la seguretat i de la imatge del nostre poble” i el portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, diu que “farem el que faci falta per a que la presidenta Cladera accepti la petició de Sineu en ser una carretera tan transitada”.

Així, s’ insta al departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca la redacció i execució del projecte per la millora i eixamplament del tram d’un kilòmetre de la carretera MA-3300 “amb la finalitat d’aconseguir una major seguretat en i circulació de vehicles i ciclistes, així com l’adequació dels vorals”.

A la moció hi queda palès, a més, que “la carretera MA3300 (Sineu – Petra) té un alt nivell d’afluència de camions i transport pesat, a conseqüència de l’existència de les pedreres de Can Saboné, Son Tey i Aridos Son Corb, i tenint en compte que la circulació i l’afluència de ciclistes i vehicles particulars és elevat, és més necessari que mai tenir unes infraestructures en bon estat de conservació i segures”.

I que “el tram de l’entrada de la carretera MA3300 (Sineu - Petra) necessita de forma urgent una adequació, manteniment urgent i eixamplament per la freqüent entrada i sortida de camions”. “Seria molt beneficiós per tots els sineuers i petrers que viuen a fora vila que es duguessin a terme aquestes actuacions dirigides eixamplar el tram d’un quilòmetre des de Sineu fins al pont del tren aportant una millor i major seguretat”, conclou.