PP Balears

El PP denuncia l'augment de despesa "electoralista" d'Armengol i que no baixi impostos per 2022

• El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, alerta que mesures com els bons anunciats a nivell nacional per Pedro Sánchez "els pagam entre tots"

• El popular considera que "és un increment irresponsable i imprudent" i insisteix en la necessitat de rebaixar la pressió fiscal a les famílies en lloc d'incrementar la despesa

El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, ha criticat que la presidenta de Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, dispari la despesa pública de manera "electoralista" amb l'aprovació del sostre de despesa i no abaixi els impostos als ciutadans de les Balears al 2022. En aquest sentit, ha recordat que mesures com els "bons nous com els de 250 euros per a joves" anunciats pel president de Govern, Pedro Sánchez, a nivell nacional, "els pagam entre tots".

Costa ha incidit que "l'expansió de la despesa pública és tan fort que pot acabar rompent la corda", lamentant que sigui "un increment irresponsable i imprudent" i insistint en la necessitat de baixar impostos als ciutadans en lloc d'incrementar la despesa en més de 400 milions.

A més, respecte al sostre de despesa dels pressupostos del Govern per al 2022, el portaveu del PP al Parlament lamenta que incloguin entre els ingressos els 110 milions del conveni de carreteres en ser "ingressos inexistents i inflats dels que no ha arribat ni un euro des de 2014". La consellera d'Hisenda, Rosario Sánchez, juntament amb la presidenta Armengol "primer es marquen la despesa i després inflen els ingressos", ha criticat Costa.

"Armengol diu que no es poden baixar impostos; que li digui a Juanma Moreno, president d'Andalusia, que els ha baixat 300 milions d'euros. Per què Armengol no incrementa la despesa pública només en 100 milions d'euros i baixa els impostos?", s' ha demanat el popular.

LA LLEI DE L'HABITATGE

El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, ha explicat, també da-vant els mitjans, que aquest proper dimecres demanarà a la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, en el ple de Parlament, pel pro-jecte de llei d'Habitatge del Govern de Sánchez.

En aquest sentit, ha remarcat que "les polítiques intervencionistes i prohibicio-nistes han fracassat", denunciant així que l'increment dels preus del lloguer a Balears "s'ha incrementat un 51% en 5 anys, perjudicant a qui vol llogar i als propietaris". Pel que ha destacat que "el PP no aplicarà la Llei d'Habitatge de Sánchez que, amb el beneplàcit d'Armengol, ataca la propietat privada". "L'aposta del PP és de baixada d'impostos, més seguretat jurídica i més habitatges en sòl públic", ha conclòs.

Etiquetes:

Parlament