PP Balears

El PP de Sencelles demana al batle Verd que negociï amb els seus socis del PSIB per a que el Consell no aturi la ronda

• Els populars incideixen en que "el batle ha de deixar de gemegar pels diaris i arribar a un acord amb els que té el pacte"
• Cati Salom: "La petició perquè s'executi la ronda al nostre poble és unànime"

El Partit Popular de Sencelles demana al batle, Joan Carles Verd (Pi), que negociï amb els seus socis de pacte del PSIB-PSOE per a que el Consell de Mallorca no paralitzi la ronda "que el poble reivindica per desviar el trànsit del centre". En aquest sentit, "els populars incideixen en que “el batle ha de deixar de gemegar pels diaris i arribar a un acord amb els que té el pacte".

La portaveu del Grup Municipal Popular recalca que "la petició perquè s'executi la ronda al nostre poble és unànime". A més, Cati Salom, assevera que "no entenem que els socialistes sencellers, que també es mostraven a favor del projecte, no facin front comú amb el Pi i Volem per aconseguir que el Consell que presideix la socialista Caterina Cladera no aturi, finalment, un obra tan necessària com és aquesta".

A Salom li "crida també l'atenció que, amb els diferents pactes que té el Pi amb el PSIB a Mallorca, Joan Carles Verd no pugui ser molt més reivindicatiu i ferm amb el tema de la ronda". "Com és possible que, sent tan afins políticament, el batle no aconsegueixi tirar endavant el projecte?", es demana la portaveu popular sencellera.

Etiquetes:

Part Forana