PP Balears

El PP de sa Pobla critica que el PSOE i Més votin en contra de l’ eliminació de l’ impost de successions

• Així i tot, el Grup Popular ha tret endavant la seva moció amb la qual l’ Ajuntament pobler reclamarà al Govern que elimini aquest impost

• Violeta Rodríguez: “No té cap sentit i és inacceptable que una persona no pugui acceptar una herència per no poder pagar la quantia d’ aquets impost”

El Partit Popular de sa Pobla ha aconseguit treure endavant la seva moció amb la qual l’ Ajuntament pobler es compromet a reclamar al Govern l’ eliminació de l’ impost de successions. En aquest sentit, el Grup Popular es queixa de la negativa de Més i de PSOE a votar en contra d’ “una iniciativa que aniria en benefici de tantíssims poblers i pobleres”.

Precisament, la portaveu dels ‘populars’ al consistori pobler, Violeta Rodríguez, remarca que “no té cap sentit i és inacceptable que una persona no pugui acceptar una herència per no poder pagar la quantia d’ aquets impost”. A més, afegeix que són béns i drets que en la majoria dels casos, s’han adquirit amb molt d’esforç i que el causant mort deixa als seus hereus per ajudar-los”.

Així, l’ Ajuntament de sa Pobla, a iniciativa del PP, insta al Govern de les Illes Balears a eliminar l’Impost sobre successions a totes les herències entre pares i fills, cònjuge i ascendents i a la reducció en un 50% de l’impost sobre successions quan els que reben béns d’una herència siguin els germans o els nebots.

D’ igual manera l’Ajuntament de Sa Pobla insta al Govern de les Illes Balears i al Govern d’Espanya a garantir que el pactes successoris (herències en vida) tinguin exactament la mateixa tributació, tant a l’Impost sobre successions com a l’IRPF, que les herències per causa de mort.

Etiquetes:

Part Forana