PP Balears

El PP de Lloret acorda amb el PSOE comprar pilotes per a l'equip femení de futbol davant la negativa del batle

• Aquest diumenge, han lliurat les 10 pilotes, comprades amb els seus propis doblers, a la Unió Esportiva Lloret
• Català: "Lamentam la negativa d'Endavant Lloret, després vol dur per bandera la d'Igualtat, Esport i Joventut però amb gestos com aquest queda en evidència"

El Partit Popular de Lloret de Vistalegre ha acordat amb el Partit Socialista municipal la compra, amb els doblers propis dels regidors que estan a l'oposició, de 10 pilotes per a l'equip femení de futbol que han lliurat, aquest diumenge, i amb els quals podrà entrenar tota la Unió Esportiva Lloret.

Pel que fa al Grup Municipal Popular, els regidors són Mateu Català i Llorenç Salas. Precisament, el també portaveu, Mateu Català, incideix en que "lamentam la negativa d' Endavant Lloret, després volen dur per bandera la d'Igualtat, Esport i Joventut però amb gestos com aquest queda en evidència". "Són pilotes que hem pagat amb les retribucions que rebem els regidors de l'oposició amb la nostra feina a l'Ajuntament".

"Com que l'equip de govern diu que no hi ha doblers públics per aquesta causa, les hem pagades nosaltres i per això vàrem arribar a un acord els de l'oposició per fer realitat aquesta ajuda a l'equip femení". "Nosaltres seguim fent feina en positiu per tot el sector de l'Esport en general", recalca.

Amb tot, el Partit Popular de Lloret de Vistalegre aprofita l'ocasió "per donar també l'enhorabona a l'equip masculí per la seva victòria d'aquest diumenge per 5-0.

Etiquetes:

Part Forana