PP Balears

El PP de Felanitx critica que els regidors amb dedicació exclusiva atenguin al ciutadà només una hora

• Els populars consideren que "és una falta de respecte absoluta"
• Catalina Soler: "El Pacte dels vagos torna a quedar en evidència"

El Partit Popular de Felanitx critica durament que els regidors amb dedicació exclusiva atenguin al ciutadà únicament una hora. Això, després que l'equip de govern hagi publicat a les xarxes socials el nou horari d'atenció al públic. Per als populars "és una falta de respecte absoluta".

La portaveu del Grup Popular Municipal, Catalina Soler, incideix en que "no consentirem que els felanitxers s'hagin cenyir a un horari d'atenció tan limitat". En aquest sentit, Soler recorda que "nosaltres ens vàrem abstendre en la votació dels sous de l'equip de govern perquè entenem que els polítics han de cobrar el que toca per fer la seva feina; només faltaria, però els advertirem que, coneixent-los, els vigilaríem molt d’ aprop i és una vergonya que tenint dedicació exclusiva únicament dediquin una hora a atendre els felanitxers".

Amb tot, des del Partit Popular de Felanitx, exigeixen "una rectificació immediata" i recalquen que "vigilarem molt d’ aprop el tipus de decisions que van prenent el batle i els seus i que, una vegada més, els deixa en evidència com el pacte dels vagos".

Etiquetes:

Part Forana