PP Balears

El PP de Capdepera demana al batle que aclareixi "urgentment" el procés de contractació de les obres de passeig de Cala Rajada

? El portaveu de Grup Popular Municipal considera que Rafel Fernández "no ha donat encara les explicacions clares"

? Des del Partit Popular esperen que el primer edil "tengui respostes clares en la reunió d'aquesta setmana"

? Paulí Faba: "No entenem que hagi donat a dit les obres a la mateixa empresa que li construeix ca seva"

El Partit Popular de Capdepera demana al batle, Rafel Fernández (PSOE), que aclareixi "urgentment" el procés de contractació del Passeig Marítim de Cala Rajada "ja que hi ha moltes ombres en com ho ha gestionat i segueix sense donar explicacions clares en aquest sentit. Tampoc entenem de cap manera les explicacions que dóna a la revista municipal en la qual explica que és l’ única de les tres que compleix els requisits; condició que no surt reflectida a cap document de l’ expedient”.

El portaveu del Grup Popular Municipal, Paulí Faba, destaca que "per descomptat que arreglar la zona més afectada per la borrasca Glòria ha de ser una prioritat però no entenem que hagi donat a dit les obres a la mateixa empresa que li construeix ca seva".

Per tot això, Faba incideix en que "esperam que tot s'aclareixi aviat perquè Capdepera no se segueixi veient relacionat amb titulars que no són gens favorables per al nostre municipi, especialment afectat econòmicament per la tempesta i per la pandèmia del Covid-19. A la vida política no només s’ ha de ser honrat, sinó semblar-ho", conclou.

Etiquetes:

Part Forana