PP Balears

El Congrés que triarà a Marga Prohens presidenta del PP balear serà presencial i telemàtic, amb menys aforament del permès

• La mesa del Congrés estarà presidida per Vicent Marí i la formaran 12 persones de perfil municipalista, que han estat o estan en ajuntaments

• El president del Comitè organitzador destaca que el Congrés que se celebra aquest dissabte serà amb totes les mesures sanitàries pertinents

• El president nacional Pablo Casado i el secretari general Teo García Egea intervindran en el Congrés

El president del Comitè Organitzador el 16 Congrés Autonòmic del PP de les Illes Balears, Mauricio Rovira, ha destacat aquest matí que el congrés se celebrarà amb totes les mesures de seguretat pertinents i que tindrà un format mixt, presencial i telemàtic, amb menys aforament del permès. “A pesar que, en el cas de la celebració de congressos, la normativa permet aconseguir un 75% de l'aforament, nosaltres el reduirem a un 50%, que només podrà aconseguir-se en el moment de la clausura. Durant la resta del congrés, l'aforament estarà molt per sota del 50%”.

A més, el president del COC ha assenyalat que “des de fa setmanes s'està realitzant una inscripció prèvia per a tenir un control detallat de l'aforament. A més, es prendrà la temperatura als assistents abans d'entrar al recinte, l'ús de màscares i la higiene de mans seran obligatoris i es guardarà la distància de seguretat entre els seients”.

VICENT MARÍ PRESIDIRÀ LA MESA DEL CONGRÉS

Així mateix, Rovira ha anunciat aquest matí que el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, presidirà la Mesa del congrés que triarà a Marga Prohens presidenta de la formació balear.

El ‘popular’ ha explicat que “els 12 membres que compondran Mesa del congrés són persones de caràcter municipalista, que estan o han estat en ajuntaments de les illes”. Així, Catalina Cirer serà la secretària de la Mesa i els vocals seran: Jeroni Salom, conseller del Consell de Mallorca i exbatle; María Pons, batlessa de Santanyí, Xisca Porquer, batlessa de Campos; Carmen Ferrer, batlessa de Santa Eulalia; Águeda Reynés, exbatlessa de Maó; Antonia Camps, batlessa de Migjorn; Catalina Sureda, exbatlessa de Manacor; Catalina Soler, tinent de batle de Felanitx; Margalida Moner, exbatlessa d'Andratx i Marga Vicens, presidenta de NNGG.


NOMBROSOS CÀRRECS NACIONALS DEL PP ACOMPANYARAN A PROHENS EN EL SEU PROCLAMACIÓ COM A PRESIDENTA DEL PP BALEAR

D'altra banda, Mauricio Rovira, ha confirmat que, a més de diferents diputats i senadors del PP de diferents comunitats autònomes, al congrés assistirà el president del Partit Popular, Pablo Casado; el secretari general nacional de la formació, Teodoro García Egea; la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso; el president autonòmic de Múrcia, Fernando López Miras; la presidenta nacional de NNGG, Bea Fanjul; el vicesecretari Territorial, Antonio González Terol; la vicesecretària d'Organització, Ana Beltrán i la portaveu del PP en el Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra.

ORDRE DEL DIA DEL CONGRÉS

Finalment, el ‘popular’, ha recordat que el congrés s'iniciarà a les 9.30h amb la votació de la composició de la mesa. A continuació, el president Territorial de Palma, Jaime Martínez, donarà la benvinguda; el secretari general actual, Toni Fuster, procedirà a la lectura de l'informe de gestió, i intervindran el secretari general nacional, Teodoro García Egea i la candidata.

A partir de les 10.50h s'iniciarà la votació presencial i telemàtica, que finalitzarà a les 12h. Després d'aquesta, intervindrà el president sortint, Biel Company i per a concloure l'acte es produirà la proclamació de la candidata i intervindrà Marga Prohens com a presidenta del PP de les Illes Balears i el president del PP nacional, Pablo Casado.

Etiquetes:

Partido