PP Balears

• El candidat popular l’Ajuntament de Palma afirma que “en política s’ha de fugir dels sectarismes. Sobre tot un batle, que ha de tenir en compte a toda la ciutadania i no només als que pensen com ell”
• Isern ha assenyalat que “el PP ha tornat amb força i recuperant tots els seus principis ideològics”
• Destaca que el de Pablo Casado és un missatge en el que “es xerra clar i sense embuts dels problemes actuals” i pel qual “farem lo que deim”

Mateo Isern, candidat a la batlia de Palma pel PP, ha valorat negativament la decisió del pacte a Cort d'excloure la missa de Sant Sebastià, a la qual va assistir, del programa oficial de les festes del patró de la ciutat assegurant que "en política s'ha de fugir dels sectarismes. Sobretot un batle, que ha de tenir en compte a tota la ciutadania i no només a la que pensa com ell. Excloure la missa de Sant Sebastià del programa oficial de festes ha estat un clar menyspreu a la gent que se sent aquesta tradició com a seva".

En declaracions a Onda Cero Mallorca, el candidat a la batlia de Palma també ha valorat la Convenció Nacional del Partit Popular celebrada aquest cap de setmana a Madrid. "Ha estat una molt bona notícia per al PP, els seus afiliats i els seus votants, però sobretot, per Espanya. El PP ha tornat i ho ha fet amb força i recuperant tots els seus principis ideològics", ha indicat.

En aquest sentit, Isern ha apuntat que "tenim un PP perfectament reconeixible. Que no s'amaga. Que dóna solucions clares als problemes d'avui dia. Que aposta per les persones, la llibertat i la propietat privada. El missatge de Pablo Casado és un missatge d'il•lusió en què es parla clar i sense embuts dels problemes actuals. Farem lo que deim".