PP Balears

Marga Prohens: "Volem dur la il•lusió del projecte de Pablo Casado a tots els racons de les Illes Balears"

• Prohens: "Varem triar entre un president que ja s'ha compromès amb un finançament just per a les Illes i la lluita contra els desavantatges de la insularitat i un altre que, al costat de Armengol, ja ens ha menyspreat i enganyat amb el 'fakeREB' de la vergonya "

La candidata del Partit Popular al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha afirmat aquest horabaixa durant la 'aferrada de cartells' que ha donat inici a la campanya electoral nacional que "comencen quinze dies que volem que siguin en positiu, en els quals volem dur la il•lusió del projecte de Pa-blo Casado a tots els racons de les Illes Balears. Som el partit d'il•lusió, de les propostes i de l'experiència d'anys governant ".

Així, la candidata popular ha assenyalat que " arrencam la campanya electoral i amb ella l'oportunitat de que els espanyols facin fora a Sánchez de la Moncloa". A més, Prohens ha destacat que "a Balears també ens juguem molt el 28 d’abril. Triam entre un president que ja s'ha compromès amb un finançament just per a les Illes, amb el suport al turisme com a principal motor econòmic i amb la lluita contra els desavantatges pròpies de la insularitat i un altre que, al costat de Armengol, ja ens ha menyspreat i enganyat amb el 'fakeREB' de la vergonya ".

Marga Prohens ha apuntat que "mentre altres partits donen avui el tret de sor-tida, nosaltres seguim fent feina per i per als ciutadans d'aquesta terra, igual que Pablo Casado, que fa nou mesos que du propostes en positiu per totes les regions d'Espanya" i ha afirmat que "nosaltres no hem hagut de fer un pro-grama, només hem hagut de recopilar tot el que hem anat fent en aquests mesos. Per això, som l'únic partit que pot dir que esteim preparats per governar "al que ha afegit que" la nostra experiència gestionant ens diferencia de la resta d'opcions de centre-dreta ".

Finalment, Prohens ha assenyalat que "volem continuar sent el partit més votat, perquè ningú com el PP sap defensar els interessos de les Balears, aquí i a Madrid" i ha apuntat que "sabem fer-ho, ho hem demostrat i ho tornarem a fer".

Etiquetes:

Partido